Dijeta svaki dan

Odricanje i gladovanje njihova su svakodnevnica - Evo što (ne)jedu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da bi zablistale na događajima diljem svijeta, mnoge slavne ljepotice provedu većinu svog vremena na dijeti kako bi uvijek bile fit. Otkrivene su i njihove dijetalne tajne...

Sigurno ste se puno puta divili savršenom izgledu i tijelu poznatih zvijezda. Međutim, jeste li ikada promislili koliko odricanja, vježbanja, ali i gladovanja stoji iza njihova savršenstva?!

Pogledaj i ovo showbuzz Cijela lista tretmana Razotkriveni trikovi za mlađi izgled svjetskih zvijezda

Donosimo vam popis najbizarnijih zvjezdanih dijeta kojima Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Heidi Klum, Elle Macpherson, ali i mnoge druge održavaju svoj izgled.

>> Za skidanje 100 grama masti potrebno je potrošiti 900 kalorija!

Latino diva Jennifer Lopez nedavno je oduševila svojim nastupom u showu Britain's Got Talent, a za njega se pripremala dijetom '5:2'. Naime, dijeta se sastoji u tome da se prvih pet dana u tjednu jede zdrava hrana u normalnim količinama, a preostala dva dana se unosi samo 500 kalorija.

'Cut the C.R.A.P.' provjerena je formula kojom Elle Macpherson njeguje svoj izgled. Lijepa manekenka slijedi pravila svog osobnog trenera koji joj je 'zabranio' konzumiranje kofeina, rafinirane hrane, alkohola, umjetnih šećera i obrađene hrane.

Sjećate se spektakularnog povratka Heidi Klum na modnu pistu nedugo nakon poroda!? Za njega je zaslužan njezin osobni trener David Kirsch  i njegov program prehrane. Naime, omiljeni Viktorijin anđeo doručkovao je shake, ručao pileću juhu, povrće i salatu, a večerao puretinu s čilijem. Bezmasna puretina omiljena je namirnica ljepotica koje broje kalorije, a chili pospješuje sagorijevanje kalorija. 

Nije tajna da Victoria Beckham pazi na prehranu ne bi li izbjegla nakupljanje suvišnih kilograma, no svi se pitaju kako je nakon 4 poroda uspjela zadržati vitku liniju. Nedavno je na svom Twitter profilu otkrila obožavateljima da se njena dijeta bazira na izbjegavanju namirnica koje izazivaju kiselost u organizmu - poput mlijeka, žitarica ili piletine.

Trenerica koji je u top formu doveo mnoge poznate osobe, Ramona Braganza, surađuje sa Jessicom Albom još otkad je bila tinejdžerica. Uspješna trenerica sve svoje klijente vodi formulom '3-2-1'. Tako se i Jessicina prehrana svodi se na jednostavno pravilo: 3 obroka, 2 međuobroka i minimalno 1 litra vode dnevno.

Kada 44-godišnjakinja oduševi scenom striptiza u filmu, znate da brigu o svom tijelu nije prepustila slučaju.

Atraktivna Jennifer Aniston je za potrebe snimanja američke komedije 'We Are The Millers' bila na rigoroznoj dijeti koja je uključivala zeleno povrće, proteine i kelj. Naravno, u umjerenim količinama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene