Humanitarni koncert "Želim život" već 14. godinu zaredom skupio je oduševljene zagrepčane na Trg bana Jelačića, gdje su uzavrelu atmosferu održavale mnoge naše slavne dame.

Galerija


Sjećanje na  Anu Rukavinu i 13 godina nakon njezine prerane smrti obilježava se velikim koncertom "Želim život", kojim se jača svijest o leukemiji te se odaje počast svima koji su se uključili u rad udruge ili pomogli oboljelima, a podrže ga i mnogi domaći slavni glazbenici i glazbenice. 

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno" Maja Šuput Majino veliko srce na djelu, i ona podržava rad Zaklade Ana Rukavina: Poslušajte poruku naše pjevačice!

17. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu tako su se okupila brojna poznata lica s estrade, političari, ali i humanitarci te su svi zajedno, uz podršku građana, pjevali, plesali i slavili život u ime onih koji zbog bolesti to ne mogu sami činiti.

Na velikoj pozornici izmijenjivale su se poznate grupe i solo izvođači, a sudeći po fotografijama možemo zaključiti kako su si naše pjevačice doista dale truda i zapalile atmosferu na bini, ali i na trgu. Maja Šuput, Indira i Sanja Doležal samo su neke od pjevačica koje su pune energije plesale i pjevale te zabavljale publiku, a sve u svrhu ostvarenje plemenitog cilja - prikupljanja što više sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija. 

Indira Levak bila je uobičajeno poletna, a svojom prštećom energijom nikoga nije ostavila ravnodušnim, dok je Maja Šuput razgalila srca svih prisutnih svojom vrckavošću i vedrinom

Fotke s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji!

Kako je Ana Rukavina već 14. godinu zaredom ujedinila Hrvate: Na koncertu godine htjeli su biti baš svi!