Među brojnim poznatim damama, s problemom zaboravljene etikete među zadnjima se našla Eva Longoria tijekom predstavljanja svoje zvijezde na Šetalištu slavnih.

Galerija


U želji da izmame uzdahe na crvenom tepihu i bitnim pojavljivanjima, unatoč tome što oko sebe imaju cijeli tim koji brine o njihovu izgledu, i celebrityji tu i tamo dožive poneki gaf koji oku fotografa ne može promaknuti.

Vezani članci Eva Longoria Naporan rad se isplatio: Nakon trudnoće u nekoliko mjeseci isklesala tijelo, obožavatelje baca u trans svakom novom fotkom Slika nije dostupna 'Ne mogu disati' STEZNIK može stvoriti velike probleme

Od loše šminke do mrlja od znoja, ali i situacija u kojima su sa svoje dizajnerske odjeće ili obuće zaboravili skinuti etikete.

S ovim problemčićem na predstavljanju svoje zvijezde na Šetalištu slavnih susrela se Eva Longoria. Naime, glumica je s prekrasnih sandala zaboravila skinuti cijenu s potplata. No s obzirom na divne stvari koje joj se događaju u zadnje vrijeme, sretna je na poslovnom i privatnom planu, a čeka i prvo dijete, to nije ni čudno.

U sličnoj situaciji osim nje tijekom izlazaka su se našle i druge poznate dame kao što su Karlie Kloss, Lady Gaga, Vanessa Hudgens, Britney Spears, Kate Bossworth. 

Eva Longoria (Foto: Profimedia)
Britney Spears (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia