Obožavaju more i sunce

Slavna tijela u bikinijima za početak nove godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi mjesec u godini već je tradicionalno rezerviran za odmor. A dok ljubitelji snijega odlaze na skijanje u planine, oni drugi vole ljenčariti na egzotičnim destinacijama - u kupaćim kostimima. Upravo vam takve slavne trenutke donosimo u priloženoj galeriji fotografija.

Glumica Jennifer Aniston s dečkom i prijateljima, među kojima je i njezina kolegica iz serije 'Prijatelji', Courtney Cox, odmaraju u meksičkom ljetovalištu Cabo. Ova slavna ekipa tamo je ušla i u 2014. godinu.

Demi Moore s novim dečkom i velikim društvom, u kojem se nalazi i njezina kći Rumer, dane odmora provodi u meksičkom Tulumu. Veselo društvo je tamo ispratilo staru i dočekalo novu godinu.

Gwyneth Paltrow
sa suprugom i djecom odmara na Havajima. 41-godišnjakinja je u roza bikiniju pokazala svoje tijelo, i dalje mršavo i besprijekorno utegnuto.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Rumer Willis - 6 u zajedničkom izlasku Dok legendarni glumac prolazi kroz težak period, bivša supruga i njihova kći podsjetile su da imaju i razlog za veselje!



Američka voditeljica Maria Menounos svojom pojavom u bikiniju oduševljava Cabo San Lucas u Meksiku.



Glumica Lea Michele na odmoru je u Meksiku i sa svojim je fanovima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vide sve ljepote ne samo okoliša već i njezinog tijela.

Coco je uživala u prelijepom danu na plaži tijekom odmora u Dominikanskoj Republici, a u njezinim oblinama mogli su uživati svi njezini fanovi na Facebooku.

Pogledajte galeriju fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene