Maltretiranje u školama i dalje je veliki problem, a da se to ne događa samo 'običnim smrtnicima' dokazuju i ove zvijezde.


Djeca znaju biti okrutna. Maltretiranje vršnjaka u školi problem je kojeg se pokušava iskorijeniti edukacijom. Da ni slavni nisu pošteđeni neugodnih iskustava dokazuju i ova svjetski poznata lica.

Prošla pakao zbog njega, no i dalje su prijatelji?!

Jennifer Lawerence

Vezani članci Kelly Brook Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi Fotošop časopisi (Foto: Profimedia) Glamurozne naslovnice vs. realnost: Kako holivudske dame doista izgledaju kada ih ne uređuju profesionalci?

Oskarovka je priznala kako je u školi imala dosta problema s vršnjakinjama koje su je tukle i ponižavale. Ipak, Jenn je iz svega toga iszišla kao pobjednica i danas je idol mnogim mladim ljudima kojima svojim primjerom daje do znanja kako je maltretiranje pogrešno i treba mu stati na kraj.

Justin Timberlake

Justin je odrasto u Tennesseeju. Kao školarac imao je problema s prištićima po licu i čudnom kosom na glavi zbog čega su ga vršnjaci često ismijavali i nazivali djevojčicom. Činjenica da je volio umjetnost više od sporta, nije mu baš išla u prilog. Danas je Justin jedna od najvećih glazbenih zvijezda.

Rihanna

Rođena na Barbadosu odskakala je od vršnjaka zbog svjetlije boje kože. Bio je to dovoljan povod za maltretiranje i ponižavanje od strane vršnjaka.

Christian Bale

Čak je i Batman imao problema sa nasilnicima i to na početku svoje glumačke karijere. Christian se već s 13 godina pojavio u filmu 'Carstvo sunca' zbog čega su ga ljubomorni vršnjaci vrlo često napadali i tukli.

Jessica Alba

Jedna od najljepših glumica svijeta prošla je svoj dio pakla dok je bila djevojčica. Vršnjaci su je toliko često tukli da ju je svakodnevno do škole morao pratiti otac. Maltretiranje je bilo toliko ekstremno da mlada Jessica čak nije ni jela s ostalom djecom u kantini, već sama u ravnateljevoj kancelariji. 

Svi ti problemi nisu ih spriječili da izrastu u uspješne ljude za koje zna cijeli svijet. Osveta je slatka.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook