Nema poboljšanja

Slavna glumica otkrila: 'Zbog zloćudne bolesti uskoro ću ostati slijepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavljena glumica iz 90-ih otkrila je kako će uskoro potpuno izgubiti vid.

Glumica i TV zvijezda 90-ih Roseanne Barr, najpoznatija po ulozi u istoimenoj seriji, u nedavnom je intervjuu otkrila kako polako gubi vid. Roseanne pati od glaukoma i makularne degeneracije, a krajnji je ishod ovih bolesti – sljepoća.

Pogledaj i ovo Serije iz 90-ih ponovno na malim ekranima (Foto: Profimedia) "Revival val" Devedesete su se vratile! TV ekrane preplavile "uskrsnule" serije, provjerili smo koje se isplati pogledati

'Jako je čudno. Sada samo pokušavam uživati u vidu koliko je god moguće, iskoristiti ono što mi je preostalo. Naslijedila sam to od tate', otkrila je glumica za Daily Beast.

FOTOGRAFIJA slavne glumice izazvala pomutnju na društvenim mrežama

62-godišnja TV zvijezda priznala je kako konzumira marihuanu koja joj pomaže smanjiti pritisak u očima te vjeruje kako joj razbistruje um.

'U meni je zavladalo strahopoštovanje. Pogledam u zvijezde i zapitam se puno toga', rekla je Roseanne koju ipak, i dalje, ne napušta vedar duh.

Inače, makularna degeneracija kronična je bolest koja uzrokuje gubitak vida u centru vidnog polja, a u Americi od nje boluje oko 15 milijuna ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene