Lijepa vijest!

Slavna glumica hrvatskih korijena dugo je skrivala sretnu vijest, u prosincu je postala majka!

Stana Katić Stana Katić Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stana Katić Stana Katić - 7 Stana Katić - 6 Stana Katić - 5 Stana Katić - 4 Stana Katić - 3 Stana Katić - 2 Stana Katić - 1 Stana Katić i Kris Brkljač Stana Katić i Kris Brkljač +1 Stana Katić i Kris Brkljač Galerija

Stana Katić i Kris Brkljač u tajnosti su dobili dijete koje su dugo sakrivali od javnosti, vijest je potvrdila objavom na društvenim mrežama za Dan očeva.

Poznata kanadska glumica hrvatskih korijena Stana Katić postala je majka u prosincu prošle godine, a vijest su ona i suprug Kris Brkljač dugo skrivali od javnosti.

Pogledaj i ovo Stana Katić (FOTO: Getty) Rado posjećuje Hrvatsku Omiljena televizijska detektivka ponosi se svojim hrvatskim korijenima, a sa suprugom srpskog podrijetla vjenčala se u Dalmaciji

Vijesti je potvrdio i sam par na Instagramu kad je Stana Krisu čestitala Dan očeva objavivši tri njihove zajedničke fotografije.

''Sretan Dan očeva svim tatama, ali posebno sretan Dan očeva mojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikad donijela bila je udružiti snage s tobom. Volimo te i tako nam je drago što možemo dijeliti ovaj život zajedno!'', napisala je u opisu Stana.

Vijest o djetetu potvrdio je i njihov glasnogovornik uz izjavu: ''Ove zime dobili su bebu i uživaju u vremenu koje kao obitelj provode zajedno.''

Stana se za australskog biznismena srpskog podrijetla udala 2015. godine, i to u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019. godine.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom svojeg posjeta Braču, na kojem se okušala i u klesanju kamena.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, na kojem je objavila fotografije svojih baka Hrvatica, Stane i Mande.

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, upisala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", koja joj je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". 2008. godine je osnovala i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači "bez straha".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Ana Radišić - 2 Sandra Perković i Ana Radišić - 1 +19 Sandra Perković - 1 Celebrity Neven Ciganović uživao u izlasku gdje su bili mnogi poznati Hrvati, Sandra Perković na rođendan pokazala noge u mini haljini

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 +11 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene