Slavko Sobin novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Glumac Slavko Sobin gost je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži! Momčilo Otašević Momčilo Otašević progovorio o žustroj svađi sa suprugom Jelenom, a prisjetio se i neugodnog iskustva s paparazzima!

S voditeljicama Mijom Kovačić i Idom Prester podijelio je neugodnosti iz svojeg života, a odmah na početku videa je gledatelje počastio i pogledom na svoj isklesani torzo.

Sobin je zatim prepričao jednu anegdotu kada je prijatelju pokušavao na Visu srediti smještaj preko Luke Nižetića koji tamo ima restoran, a dok se istovremeno dopisivao s obojicom došlo je do jedne očekivane zabune koja ga je umalo koštala prijateljstva.

Prisjetio se i svojeg sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je pobijedio unatoč tome što je uništio skupi mikrofon i razljutio producenta.

"Napravio sam 'mic drop'", kazao je, a priznao je i kako se kod producenta izvukao tako što je glumio milo dijete.

Pokazao je i da nema pojma o povijesnim činjenicama.

"Dolazim ja na ovaj set i snimam seriju koja je vestern i radnja se događa u 60-ima i odlučim da je moj lik bio u Auschwitzu nakon kojeg je došao tu. Pričam kolegama kako sam ponosan na priču koju sam razradio o svom liku i kaže jedna ženska a dobro, ali trebao bi ti vremeplov", prisjetio se Slavko koji je zatim doznao da je pogriješio cijelo desetljeće.

Uslijedio je izazov u kojem je odlučio nazvati kolegicu Eciju Ojdanić koju je na prevaru natjerao da mu donese novac i ručak, a kako je ona reagirala kada je doznala o čemu se točno radi, te još više toga, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne