shrvan zbog gubitka

Emotivni oproštaj Slavka Sobina od voljenog člana obitelji i košarkaške legende: "Ponosan sam što je ova ljudina bio moj stric"

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +0 Slavko Sobin u vrtu Galerija

Slavko Sobin je Instagramu posvetio objavu svojem stricu i bivšem košarkašu Goranu Sobinu koji je preminuo u 59. godini.

Glumac Slavko Sobin shrvan je zbog smrti svojeg strica, legendarnog košarkaša Gorana Sobina, koji je iznenada preminuo u 59. godini od posljedica srčanog udara.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

Glumac se od strica oprostio na svojem Instagramu, gdje mu je posvetio emotivnu objavu.

"'Stric, od oca brat' je rečenica koju sam izgovorio vjerojatno najviše puta u životu. Pitanje je naravno uvijek bilo 'Šta ti dođe Goran Sobin?' I iako sam je izbiflao bezbroj puta, svaki put sam je izgovorio krcat ponosom. Pitat će me dalje 'Šta ti je bija Goran Sobin?', a ja ću bit još ponosniji što je ova ljudina moj stric. Hvala svima na porukama podrške i hvala svima koji su ovih dana o njemu govorili javno. Učinili ste najteži trenutak koji je ova obitelj mogla zamislit, malo, ako je to moguće, lakšim", napisao je Slavko uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa stricem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Goran Sobin je bio hrvatski košarkaški reprezentativac, a igrao je za KK Split, Aris, Cibonu, Zagreb, Alkar i Taugres, no najviše će ostati upamćen kao člana čudesne generacije tadašnje Jugoplastike s kojom je osvojio dva od tri uzastopna naslova prvaka Europe.

Posljednji ispraćaj bivšeg kosarkaša održan je u srijedu u Kaštel Kambelovcu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa Celebrity Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene