Glumac Slavko Sobin poznat je po svom dobrom smislu za humor, a najnovijom forom na Instagramu dobro je nasmijao fanove.

Galerija


Hrvatski glumac Slavko Sobin često se šali na društvenim mrežama te svojim humorom osvaja srca obožavatelja, a sada se na duhovit način odlučio osvrnuti i na maniju mandarina koja je zatresla Lijepu Našu prošlog tjedna.

Vezani članci Slavko Sobin Slavko Sobin na egzotičnoj lokaciji uživa u društvu kolegice te poznatog domaćeg pjevača Slavko Sobin (Foto: Instagram) Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju

Slavko se odlučio našaliti na taj račun pa je na Instagramu objavio fotku na kojoj rukama povlači košulju prema dolje i pokazuje svoja prsa, tj. "dekolte" uz komentar - "Će da prodaje mandarine". 

Komentari njegovih obožavateljica dokazali su da ni žene nisu ništa manje lude za mandarinama nego muškarci ako ih prodaje netko tko im se sviđa. 

"Ću da se zabilježim za dva kamiona mandarina", "Možeš slobodno u Pulu", "Nema vama prave konkurencije", "Ću da kupim sve", "Slavko, kupujem", "Ušla bih u minus", pisale su mu obožavateljice, a jedna mu je pratiteljica naglasila kako joj se pak čini da nema grudi veličine 5F, ali da je njega priroda podarila šarmom i prirodno dobrim izgledom, pa mu ne trebaju estetski zahvati da bi bio uspješan. 

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad