Samo lagano...

Sobin pokazao kako provodi vikend kad je kod kuće, opuštena fotka uz jednostavno pitanje potaknula na komentare

Slavko Sobin Slavko Sobin PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Slavko Sobin Galerija

Glumac Slavko Sobin pokazao je na Instagramu svoje opušteno izdanje vikendom i kako voli provoditi slobodno vrijeme.

Naš popularni glumac Slavko Sobin podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu dio svog vikenda i pokazao kako je proveo ove tmurne dane.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

Naime, 36-godišnji Slavko objavio je fotografiju za koju je pozirao u naslonjaču pokraj kamina s vatrom, dok na sebi ima samo topli džemper i donje rublje, a u ruci knjigu kojom je kratio vrijeme.

"Nedjelja. Što čitate?" napisao je Slavko uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko nosi titulu jednog od najzgodnijih domaćih glumaca, a na Instagramu, na kojem je svakodnevno aktivan, trenutačno ga prati gotovo 60 tisuća ljudi.

Osim svoje svakodnevnice i trenutaka sa snimanja i kazališnih dasaka, Slavko nerijetko koristi priliku da upozori i na neka važna društvena pitanja pa je tako nedavno upozorio na lažne račune za prikupljanje novca za stradale u razornom potresu u Banovini, kao i izrazio svoje zgražanje i šok nakon vijesti o uvjetima u kojima žive psi u Dumovcu.

Inače, Slavko je nedavno odlučio gradski život i vrevu zamijeniti onim mirnijim na selu i u prirodi, pa se tako preselio u jedno manje mjesto u okolici Zagreba, gdje uživa sa svojim ljubimcima, psima Bubom i Marom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi pojavom u crvenom badiću obilježila je 90-e, a neki kažu da je sad u 49. godini još i ljepša nego tad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene