Zasluženi odmor

Domaći glumac odradio privatni photo session na plaži, isklesani mišići bili su u prvom planu

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin, pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'', ovih dana hvali se isklesanim mišićima.

Nekako uvijek kada stigne ljetno vrijeme, domaće dame na plažama pokupe najviše pažnje.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin hoće li uspjeti? Domišljati Sobin ima zanimljiv zadatak za kandidate hit-showa, čini se jednostavno na prvi pogled, ali...

Bilo da se radi o njihovim tijelima ili kupaćim kostimima koje nose, mediji se nekako uvijek više koncentriraju na njih, a manje na muški dio domaće scene.

Mi smo odlučili napraviti iznimku te posjetiti profil pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" Slavka Sobina, koji je posljednjih dana na zasluženom odmoru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Na svom profilu na Instagramu poznati glumac odlučio se malo i pohvaliti isklesanom linijom koju je dodatno doveo u red u više od tri mjeseca svakodnevnih plesnih treninga s plesnom partnericom Gabrielom Pilić.

No i prije spomenutog showa Sobin je bio poznat po redovitim odlascima u teretanu, a vrlo je i aktivan sa svojim udomljenim psima, od kojih se ne odvaja ni na moru.

"Kunem vam se, nisam Maru ostavio na nekoj benzinskoj, nego se ženska ne voli slikat i gotovo", napisao je ispod jedne fotografije za svoju ljubimicu, dok je na posljednjoj samo u kupaćima kratko zaključio: "Narastao, odrastao."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Mi ćemo se posebno složiti s tim zadnjim, s obzirom na priložene fotografije. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene