Pobjednici emisije "Ples sa zvijezdama", Gabriela Pilić i Slavko Sobin u intervjuu su nam otkrili detalje sa snimanja "Plesa sa zvijezdama".

Galerija


Pobjednici emisije "Ples sa zvijezdama", Gabriela Pilić i Slavko Sobin, otkrili su da je na dan snimanja intervjua prošlo točno godinu dana od njihove probe. Osim toga, saznali smo s kojom je životinjom Slavko usporedio Gabrielu te koja mu je najveća prepreka u traženju naočala.

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela progovorili o trenutku o kojem su dosad šutjeli: “Ti si tu opsovao, ja sam lupila o vrata” Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) Slavko i Gabriela nisu dugo izdržali jedno bez drugoga, pripremaju novo plesno iznenađenje

Dvojac je pogledao video njihovog plesa, koji su kratko i komentirali. "Dva dana prije ovog livea smo imali probu na kojoj sam ja skoro proplakao jer sam zaključio da su svi, ali apsolutno svi, bolji od mene", kaže Sobin.

"U ovom videu je i jedan moment u kojem sam se zabila u vrata, a Slavko je opsovao", smije se Gabriela. Slavko i Gabriela zaključili su da njihov ples nije bio zapravo uopće loš, sada kada sve gledaju s odmakom.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Supertalent", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače..

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"