Otvorio dušu

Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao

Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin Gabriela Pilić i Slavko Sobin +0 Gabriela Pilić i Slavko Sobin Galerija

Pobjednici emisije "Ples sa zvijezdama", Gabriela Pilić i Slavko Sobin u intervjuu su nam otkrili detalje sa snimanja "Plesa sa zvijezdama".

Pobjednici emisije "Ples sa zvijezdama", Gabriela Pilić i Slavko Sobin, otkrili su da je na dan snimanja intervjua prošlo točno godinu dana od njihove probe. Osim toga, saznali smo s kojom je životinjom Slavko usporedio Gabrielu te koja mu je najveća prepreka u traženju naočala.

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić i Slavko Sobin Obožavamo ih! Emotivan trenutak pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' pred kamerama: ''Ti izvlačiš nešto lijepo iz mene''

Dvojac je pogledao video njihovog plesa, koji su kratko i komentirali. "Dva dana prije ovog livea smo imali probu na kojoj sam ja skoro proplakao jer sam zaključio da su svi, ali apsolutno svi, bolji od mene", kaže Sobin.

"U ovom videu je i jedan moment u kojem sam se zabila u vrata, a Slavko je opsovao", smije se Gabriela. Slavko i Gabriela zaključili su da njihov ples nije bio zapravo uopće loš, sada kada sve gledaju s odmakom.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Supertalent", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače..

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene