Buba i Mara

Preslatka objava raznježila fanove: Slavko Sobin na Instagramu pokazao koliko voli svoje cimerice

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Buba i Mara (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić komentiraju svoj nastup (VIDEO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Slavko Sobin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Slavko Sobin (Foto: PR) Slavko Sobin (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Slavko Sobin (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) +1 Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Slavko Sobin još je jednom dokazao kako obožava svoje pseće ljubimce – Bubu i Maru.

Hrvatski glumac Slavko Sobin, koji trenutačno osim svojim glumačkim talentom domaću publiku oduševljava i plesnim vratolomijama koje izvodi u showu "Ples sa zvijezdama", ponovno je dokazao kako je veliki ljubitelj životinja. 

Pogledaj i ovo Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 zavodljiva kombinacija Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

Sobin je poznat po svojoj ljubavi prema četveronožnim ljubimcima, a u privatnom životu može se pohvaliti s dvije najvjernije prijateljice – Bubom i Marom. 

Kujice Buba i Mara svojim nepodopštinama uljepšavaju Sobinov život, a on često na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke avanture. Tako je u jednoj od posljednjih objava Slavko otkrio "pravo značenje" paso doblea, i to fotografijom na kojoj su s njim zaplesale Buba i Mara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pravo značenje Paso Dobla. Ili Paso Doblea. #dancingwiththepaws

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko posljednjih nekoliko mjeseci najviše vremena provodi u plesnoj dvorani na probama s partnericom i mentoricom Gabrijelom Pilić, a nerijetko im društvo prave i njegovi ljubimci, kujice Buba i Mara, koje su mu uz to cimerice i prijateljice. One su osim simpatija svog vlasnika osvojile i one njegovih obožavatelja, a sada je Sobin odlučio podijeliti njihovu preslatku fotografiju s jednostavnim opisom – "Ponedjeljak". 

Mnogi komentari raznježenih obožavatelja dali su do znanja kako su Buba i Mara prave slatkice, a neki su poručili kako je "Mara slatka, ali Buba je s planete Cukar. Ne možeš biti toliko divna."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponedjeljak.

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)


Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) +7 Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Celebrity Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene