Glumac Slavko Sobin još je jednom dokazao kako obožava svoje pseće ljubimce – Bubu i Maru.

Galerija


Hrvatski glumac Slavko Sobin, koji trenutačno osim svojim glumačkim talentom domaću publiku oduševljava i plesnim vratolomijama koje izvodi u showu "Ples sa zvijezdama", ponovno je dokazao kako je veliki ljubitelj životinja. 

Vezani članci Mame i psi Mame nikako nisu htjele pse u kući, a sad im pripremaju gozbe i stalno se maze s njima Slike pasa Shvatili da im psi nisu baš fotogenični pa sa svima podijelili urnebesne slike

Sobin je poznat po svojoj ljubavi prema četveronožnim ljubimcima, a u privatnom životu može se pohvaliti s dvije najvjernije prijateljice – Bubom i Marom. 

Kujice Buba i Mara svojim nepodopštinama uljepšavaju Sobinov život, a on često na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke avanture. Tako je u jednoj od posljednjih objava Slavko otkrio "pravo značenje" paso doblea, i to fotografijom na kojoj su s njim zaplesale Buba i Mara.

Slavko posljednjih nekoliko mjeseci najviše vremena provodi u plesnoj dvorani na probama s partnericom i mentoricom Gabrijelom Pilić, a nerijetko im društvo prave i njegovi ljubimci, kujice Buba i Mara, koje su mu uz to cimerice i prijateljice. One su osim simpatija svog vlasnika osvojile i one njegovih obožavatelja, a sada je Sobin odlučio podijeliti njihovu preslatku fotografiju s jednostavnim opisom – "Ponedjeljak". 

Mnogi komentari raznježenih obožavatelja dali su do znanja kako su Buba i Mara prave slatkice, a neki su poručili kako je "Mara slatka, ali Buba je s planete Cukar. Ne možeš biti toliko divna."


Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju