Slavko Sobin na svom je Instagramu objavio šaljivi video u kojem proziva jednu opaku "hejtericu".

Galerija


Slavko Sobin, poznati domaći glumac i finalist showa "Ples sa zvijezdama" svakodnevno mukotrpno trenira i posvećuje svo svoje vrijeme što boljoj finalnoj izvedbi u nedjelju 2.6. 

Ipak, Slavko unatoč svom pretrpanom rasporedu pronađe i vrijeme za šalu, pa je tako na svom Instagramu objavio urnebesan video s polufinalne večeri "Plesa sa zvijezdama" i proglašenja finalista. 

Zvijezda snimke je djevojka u pozadini natjecatelja koja blago rečeno nije bila oduševljena kada je čula da upravo Sobin i njegova plesna partnerica Gabrijela Pilić prolaze u finale. Nakon proglašenja živčano je odmahnula rukom, a njezin izraz lica sve je jasno rekao - dosta se naljutila. 

Slavko je na svom Instagramu objavio video u kojem je reakcije nepoznate djevojke u crvenom u prvom planu pa je poručio - "ne budite sutra teta u crvenom!"

"Ovako nam je bilo prošli tjedan, ne budite sutra teta u crvenom sakou u pozadini nego nam šaljite ljubav. Jedva čekamo plesat, a rezultat kakav god bio, neće umanjit moj ponos na put koji smo @gabriela.pilici ja prošli. Sutra samo srce pleše", napisao je Sobin uz snimku.

Slavka još samo jedan dan dijeli od finala showa, a podršku mu svakodnevno pružaju i njegovi bližnji, ali i brojni obožavatelji putem društvenih mreža. Na ovu su snimku reagirali šaljivim komentarima i oduševljeno pozdravili Slavkov smisao za humor. 

Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina!