Za to služe prijatelji

Sobin objavio video sa Šarićem koji nije trebao ugledati svjetlo dana: ''Moraš malo pokvariti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavko Sobin podijelio je snimku u kojoj je u paru s Ivanom Šarićem pokazao plesne vještine.

Domaći glumac Slavko Sobin odlučio je svom prijatelju, komičaru Ivanu Šariću čestitati 36. rođendan na urnebesan način. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Ljubavni eksperimenti zvijezda - 1 potpuno iskreno! Domaće zvijezde progovorile o razbuktavanju ljubavne strasti pa odgovorile na škakljiva pitanja: "Tu bi bilo svašta"

Naime, Slavko je objavio na Instagramu snimku iz showa "Ples sa zvijezdama" koju nitko nije trebao vidjeti. "Ono kad se dogovoriš s prikom da ovaj video nikad neće ugledat svjetlo dana, ali onda njemu bude rođendan i naravno da mu ga moraš pokvariti. Želim ti još puno pokvarenih rođendana jer nema toga kol'ko te ja mogu spustiti, a da me ti ne poklopiš gore i ispadneš veća faca. Zato služe prijatelji. Sretan rođendan", napisao je glumac pokraj videa. 

Na snimci Slavko i Ivan plešu na pozornici na kojoj su natjecali dok su bili sudionici showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV. Video je zabavio Sobinove pratitelje na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad se dogovoriš s prikom da ovaj video nikad neće ugledat svjetlo dana, ali onda njemu bude rođendan i naravno da mu ga moraš pokvarit. Želim ti još puno pokvarenih rođendana, jer nema toga kolko te ja mogu spustit, a da me ti ne poklopiš gore i ispadneš veća faca. That's what friends are for. Sretan rođendan @ivansaric #kipingitril

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Ma predobro", "Genijalno", "Inspirativno", "Najbolji plesni par ikada, savršeni ustvari", "Ne mogu se prestati smijati", komentirali su glumcu koji je osvojio domaću publiku u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi". 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene