Slavko Sobin podijelio je snimku u kojoj je u paru s Ivanom Šarićem pokazao plesne vještine.

Galerija


Domaći glumac Slavko Sobin odlučio je svom prijatelju, komičaru Ivanu Šariću čestitati 36. rođendan na urnebesan način. 

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Pobjednik "Plesa sa zvijezdama" oduševio pratitelje na Instagramu, a u komentarima se javila i Ella Dvornik!

Naime, Slavko je objavio na Instagramu snimku iz showa "Ples sa zvijezdama" koju nitko nije trebao vidjeti. "Ono kad se dogovoriš s prikom da ovaj video nikad neće ugledat svjetlo dana, ali onda njemu bude rođendan i naravno da mu ga moraš pokvariti. Želim ti još puno pokvarenih rođendana jer nema toga kol'ko te ja mogu spustiti, a da me ti ne poklopiš gore i ispadneš veća faca. Zato služe prijatelji. Sretan rođendan", napisao je glumac pokraj videa. 

Na snimci Slavko i Ivan plešu na pozornici na kojoj su natjecali dok su bili sudionici showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV. Video je zabavio Sobinove pratitelje na Instagramu. 

"Ma predobro", "Genijalno", "Inspirativno", "Najbolji plesni par ikada, savršeni ustvari", "Ne mogu se prestati smijati", komentirali su glumcu koji je osvojio domaću publiku u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi". 

Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane