Slavko Sobin objavio fotografiju s Rokom Sikavicom i Fabijanom Pavlom Medvešekom, a onda se i našalio na njihov račun.

Galerija


Slavko Sobin objavio je na Instagramu novu fotografiju s kolegama sa seta serije "Dar Mar" za koju ih je, kako se čini, inspirirao jedan od najpopularnijih muških bendova svih vremena Backstreet Boys.

Vezani članci Slavko Sobin Sobin skinuo hlače pa objavio vijest koja je razveselila obožavateljice, ali svu pozornost ukrao je komentar Ivana Šarića Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek Uskoro opet zajedno: Slavko objavio fotku s Fabijanom, a za to je imao zanimljiv razlog koji je sve nasmijao

"Backstreet's black, alright, pam parararara", napisao je Slavko uz fotografiju na kojoj mu društvo prave Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica.

"Točno vas sve čujem, hahah", "Meni se svi sviđate", "Dizmovo gori", "Dizmovčani najzgodniji", "Tri opasna frajera", poručili su Slavku pratitelji, a on se našalio na Fabijanov i Rokov račun.

"Fabijane i Roko, slabi su mi lajkovi, ovo je zadnji put da sam vas pokušao iskoristii", poručio im je Slavko.

Fabijan s uvijek spremnim odgovorom na rukavu, brzo mu je odgovorio što to zapravo znači.

"Ne, nego svi ljudi odlaze s tvojeg profila na naše! Tenks!" napisao je Fabijan.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je gledatelje osvojio ulogom Branka, omiljenog policajca u hit-seriji Nove TV "Dar Mar“, ali i talentom koji je pokazao u showu "Tvoje lice zvuči poznato“, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža, u kategoriji Novo lice godine.
Podržite ga svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!