Slavko Sobin pohvalio se zajedničkom fotografijom s popularnim glumcem Ramijem Malekom koji je Oscara dobio za ulogu u filmu "Bohemian Rhapsody".

Galerija


Hrvatski glumac Slavko Sobin na svom je profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s trenutno najpopularnijim glumcem na svijetu, Ramijem Malekom koji je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara dobio nagradu za najboljeg muškog glumca za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody".

Vezani članci Slavko Sobin Golišava fotografija i zanimljiva poruka, pogledajte kako izgleda čestitka za Valentinovo od Slavka Sobina Slavko Sobin i Gabriela Pilić Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama" prisjetili se nastupa: ''Tu sam skoro pao, je l' ti to mene prozivaš?''

Naime, Slavko i Rami zajedno su snimili remake filma "Papillon" iz 1974. godine, a Slavko tada nije ni pomislio da se nalazi u društvu budućeg oskarovca.

"E Slavko, što ti je to? Ma ništa, samo slika s oskarovcem Ramijem Malekom. Nešto kad smo snimali skupa jedan mali film "Papillon" pa izašli van. Ništa posebno", napisao je Slavko uz objavljenu fotografiju koju je također na svom profilu objavio i kolega mu Nikola Kent.

Slavko je prije dvije godine utjelovio zatvorenika El Camaina u holivudskom filmu "Leptir" kojeg smo nedavno mogli gledati u hrvatskim kinima.

"Rami nije tad imao Freddieja. Jako zanimljivo razmišlja na setu i bori se za svoj kadar, nije da samo dođe i odradi, nego uključi se on i redateljski i produkcijski da mu se dobro namjesti. Ali danas da stanem pred Ramija, bilo bi - stari naklon do poda", otkrio je Slavko u intervjuu za IN Magazin.

Slavka Sobina uskoro ćemo imati priliku gledati u novom showu Nove TV "Ples za zvijezdama" u kojem će nam pokazati neke nove vještine. 

Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

O njihovoj vezi godinama se samo nagađalo, pisalo se da su se i vjenčali, a sad su ipak prekinuli?