Ima dobar savjet

Nakon dva tjedna izbivanja s društvenih mreža, domaći se glumac vratio u velikom i golišavom stilu

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Slavko Sobin pokazao je isklesano tijelo na društvenim mrežama.

Nakon dva tjedna izbivanja s društvenih mreža, domaći glumac Slavko Sobin, počastio je svoje pratitelje na društvenim mrežama s nekoliko fotografija s plaže na kojima se u prvom planu nalazi njegovo isklesano tijelo.

Pogledaj i ovo Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Još malo! Otkrivamo kada na male ekrane stiže nova dramska serija "Drugo ime ljubavi"

Naime, Slavko je na odmoru odlučio na neko vrijeme ugasiti mobitel i isključiti se iz vanjskog svijeta. Upravo je svima savjetovao da učine isto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Okrećem leđa godišnjem. Ugasiti mobitel na dva tjedna je vjerojatno teeeeška privilegija i zahvalan sam što sam ovu godinu to uspio. Ako možete, a samo ne želite, savjetujem vam da dogodine probate. Vrijeme se nekako uspori taman kolko treba. Sad ću vas par dana bombardirati throwback ilitiga nazadobac slikama (za one koji ne vole korištenje engleskog, ovu ću morat patentirat), ali to nam je svima dobro za još malo odgodit jesen i sačekat da vam mogu reć neke dosta dobre vijesti", napisao je Slavko u jednoj od objava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

A dobra vijest je definitivno ona da ćemo Slavka gledati u seriji "Drugo ime ljubavi" koju ćemo uskoro gledati u programu Nove TV.

''Prvi put sam u jednoj seriji ovakvog formata od njenog samog početka i jako me veseli vidjeti kako to funkcionira kad si u cijelom procesu. Za sad je atmosfera odlična, jedva čekam da publika upozna neke nove mlade talente, a svi skupa ćemo se potruditi ispričati dobru priču. Bit će tu svega'', izjavio je Slavko Sobin.

Nova serija Nove TV donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno ove jeseni prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Podsjećamo, Nova TV za ovu jesen najavljuje i drugu sezonu serijskog hita ‘’Na granici’’ tako da nas osim novih likova očekuju uskoro i zabavne i duhovite dogodovštine omiljenih protagonista, predstavnika jedinstvenih obitelji Štiglić, Masle, Butigan i Penava koji su osvojili publiku s prvom sezonom i čiji se povratak na male ekrane s nestrpljenjem očekuje.

Ove jeseni ne propustite nove nastavke ''Na granici'' i novu seriju ''Drugo ime ljubavi'' na Novoj TV!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: AFP) +6 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Celebrity Francuski predsjednik pokazao goli torzo dok ga 25 godina starija supruga ne ispušta iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene