Slavko Sobin podijelio je fotografiju s kolegom iz serije "Drugo ime ljubavi" Vladimirom Posavcem Tušekom.

Galerija


Domaći glumac Slavko Sobin (35) pratitelje na Instagramu često uveseljava fotografijama ljubimaca, vježbanja i onima koje je snimio s kolegama na setu popularne serije "Drugo ime ljubavi".

Vezani članci Doktor Branimir Nestorović Srpski pulmolog ponovno šokirao: "Imao sam koronu, ali nisam bio u samoizolaciji. Jeo sam svinjetinu i mirisao lavandu" Zaposlena djevojka, ilustracija Rezanje plaća, otkazi, prisilni odmor ili mogućnost zaraze – od čega građani najviše strahuju?

Slavko je ovog puta objavio sliku s Vladimirom Posavcem Tušekom (46) s duhovitim opisom sugerirajući na njihove uloge. "Slaca Preser i Vlada Hejter. Nego, je l' Lola pronašla Maka? Nisam gledao od kad me nema", napisao je Sobin. Glumac na fotografiji pokazuje isklesane trbušne mišiće, a njegov kolega ima nezadovoljan izraz lica. 

Obožavatelje je zabavila smiješna fotografija. "Hm, ljepota i iskustvo bih nazvala ovu objavu", "Lajk za Vladimira. Volim vaše sijede na glavi", "Vau, Slavko. Kakvi divni mišići", "Baš ste slatki", "Tko, šta, tko je koga našao, sorry, ali gledam sliku i ne mogu sad slušati i misliti", komentirali su. Nekima je unatoč Slavkovim mišićima zapeo za oči njegov iskusniji kolega. 

Na fotografiju se osvrnuo i Vladimir. "Druže, ti kako izgledaš trebao bi nositi oružni list", napisao je Sobinu. Slavko mu je šaljivo odgovorio: "A znaš da sam micek."

Severina opet oduševila fanove, pogledajte video koji je nastao u kućnoj karanteni