"Opalaaa!"

Više ne izgleda ovako: Slavko Sobin pokazao novi imidž, brzo su ga usporedili s nekoliko svjetskih zvijezda

Slavko Sobin Slavko Sobin DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Galerija

Slavko Sobin je na Instagramu svojim pratiteljima pokazao novi imidž pa dobio brojne komentare i komplimente na račun izgleda.

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Slavko Sobin često mijenja imidže zbog svojih uloga, a najnovijim se pohvalio na Instagramu te za njega dobio brojne pohvale i usporedbe sa svjetskim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

"Ako nije kosa, onda su oči", napisao je Slavko uz objavljeni selfie i pokazao svima kako izgleda s plavim umjesto smeđim očima i bez brade na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Opalaaa", "Adrien Brody oduvijek", "Dakle, mogao bi igrati Teslu", "Predivan si", "Ma sve je kako treba biti", "Bolje ti stoji brada", "Wow, prelijep si i najzgodniji glumac", "Tu imaš nešto od Adriena Brodyja i Novaka Đokovića, iako si ti naravno jedinstveno zgodan", "E, sad si svoj", samo su neki od komentara koje je dobio.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene