Slavko Sobin poznat je po svojoj strasti za vježbanjem, a sada se na Instagramu pohvalio i rezultatima napornih treninga.

Galerija


Poznati domaći glumac Slavko Sobin ove je godine svojim plesačkim umijećem, sjajnim smislom za humor i beskrajnim šarmom osvojio srca mnogih obožavatelja, a sada se pohvalio i rezultatima napornih treninga. 

Vezani članci Slavko Sobin (Foto: Instagram) Sobin se u svom stilu osvrnuo na pomamu za mandarinama, žene se već bilježe za po dva kamiona Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu

Naime, dobro je poznato da Slavko svoje slobodno vrijeme itekako voli provoditi u teretani i bildati mišiće, a da se trud itekako isplati, dokazuje i njegova najnovija fotka na Instagramu. Slavko je pokazao svoj isklesani torzo i odmah zapalio internet. 

Gotovo 3000 lajkova obožavatelja potvrdilo je da naš glumac nikad nije izgledao bolje, a jedan komentar posebno je privukao pažnju. 

"Šta se praviš važan?" pitala ga je Nina Badrić, na što joj je on odgovorio: "Pa jesam bio u Badrićkinom spotu ili nisam?" Nina mu je na to poručila: "Ljubi te Badrićka", a on joj je uzvratio da ga odvede na ručak.

Među njegovim obožavateljicama brzo se našlo dobrovoljki koje su se ponudile da ga izvedu na ručak.

"Tebi stvarno nije ledeno. Ako Nina ne vodi na ručak, vodim te ja kad dođem u ZG, ali molim te, obuci se", bio je jedan od komentara, a ubrzo se javila još jedna djevojka: "Mogu te ja voditi na ručak".

Jedno je sigurno - Slavku obožavateljica i ženske pažnje uopće ne manjka. 

Oženjen je jednom od najljepših žena svijeta, no zbog ove seksi djevojke razvrgnut će brak?