Baš kao Apolon

Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Slavko Sobin poznat je po svojoj strasti za vježbanjem, a sada se na Instagramu pohvalio i rezultatima napornih treninga.

Poznati domaći glumac Slavko Sobin ove je godine svojim plesačkim umijećem, sjajnim smislom za humor i beskrajnim šarmom osvojio srca mnogih obožavatelja, a sada se pohvalio i rezultatima napornih treninga. 

Pogledaj i ovo showbuzz Avantura života Slavko Sobin na egzotičnoj lokaciji uživa u društvu kolegice te poznatog domaćeg pjevača

Naime, dobro je poznato da Slavko svoje slobodno vrijeme itekako voli provoditi u teretani i bildati mišiće, a da se trud itekako isplati, dokazuje i njegova najnovija fotka na Instagramu. Slavko je pokazao svoj isklesani torzo i odmah zapalio internet. 

Gotovo 3000 lajkova obožavatelja potvrdilo je da naš glumac nikad nije izgledao bolje, a jedan komentar posebno je privukao pažnju. 

"Šta se praviš važan?" pitala ga je Nina Badrić, na što joj je on odgovorio: "Pa jesam bio u Badrićkinom spotu ili nisam?" Nina mu je na to poručila: "Ljubi te Badrićka", a on joj je uzvratio da ga odvede na ručak.

Među njegovim obožavateljicama brzo se našlo dobrovoljki koje su se ponudile da ga izvedu na ručak.

"Tebi stvarno nije ledeno. Ako Nina ne vodi na ručak, vodim te ja kad dođem u ZG, ali molim te, obuci se", bio je jedan od komentara, a ubrzo se javila još jedna djevojka: "Mogu te ja voditi na ručak".

Jedno je sigurno - Slavku obožavateljica i ženske pažnje uopće ne manjka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta mi moš Ponedjeljče?

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Celebrity Oženjen je jednom od najljepših žena svijeta, no zbog ove seksi djevojke razvrgnut će brak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene