Kakav otac, takav sin!

Snaga dobrih gena na djelu: Slavko objavio fotku s osobom kojoj može zahvaliti to što je zgodan

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i njegov otac (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: PR) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin uoči polufinalne večeri "Plesa sa zvijezdama" čestitao je svom ocu rođendan emotivnom objavom na Instagramu.

Poznati domaći glumac i finalist u showu "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin netom prije početka sinoćnje polufinalne večeri plesnog showa na svom je profilu na Instagramu objavio emotivnu poruku - posvećenu svom tati.

Pogledaj i ovo Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Najveća i najljepša podrška Supruga čestitala Stipi Miočiću rođendan emotivnom objavom zbog koje ćete vaditi maramice

"Malo smo tu mutni, ali kako nikad nisam doma u zadnje vrijeme, ovo nam je jedina. Uglavnom, tata, sretan ti rođendan, ostani dobar, strpljiv i zgodan. Valjda se to sve može prenijeti genima. Bar se nadam. Voli te sin", poručio je svom tati Sobin objavivši fotografiju iz studija "Plesa sa zvijezdama" na kojoj nasmiješeno pozira sa svojim ocem, naočitim prosijedim muškarcem s naočalama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo smo tu mutni, al kako nikad nisam doma u zadnje vrijeme, ovo nam je jedina. Uglavnom, tata, sretan ti rođendan, ostani dobar, strpljiv i zgodan. Valjda se to sve može prenijet genima. Bar se nadam. Voli te sin.

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Osim što se iz ove objave može iščitati kako su ovaj otac i sin u sjajnim odnosima te se jako vole, jasno je od koga je Slavko naslijedio i svoje karakteristične crte lica. Dobri geni očito su se itekako prenijeli s oca na sina.

Sobin osim u kazalištima i na filmu, trenutačno sudjeluje i u vrlo vremenski zahtjevnom zabavnom showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurao dalje no što je i sam očekivao te se trenutačno nalazi u finalu, a u svemu ga očito bodri i njegov voljeni tata.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene