Slavko Sobin uoči polufinalne večeri "Plesa sa zvijezdama" čestitao je svom ocu rođendan emotivnom objavom na Instagramu.

Galerija


Poznati domaći glumac i finalist u showu "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin netom prije početka sinoćnje polufinalne večeri plesnog showa na svom je profilu na Instagramu objavio emotivnu poruku - posvećenu svom tati.

Vezani članci Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Supruga čestitala Stipi Miočiću rođendan emotivnom objavom zbog koje ćete vaditi maramice Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) "Oprez! Nenormalna doza patetike stiže": Emotivni Slavko Sobin zahvalio svojoj najvećoj podršci

"Malo smo tu mutni, ali kako nikad nisam doma u zadnje vrijeme, ovo nam je jedina. Uglavnom, tata, sretan ti rođendan, ostani dobar, strpljiv i zgodan. Valjda se to sve može prenijeti genima. Bar se nadam. Voli te sin", poručio je svom tati Sobin objavivši fotografiju iz studija "Plesa sa zvijezdama" na kojoj nasmiješeno pozira sa svojim ocem, naočitim prosijedim muškarcem s naočalama. 

Osim što se iz ove objave može iščitati kako su ovaj otac i sin u sjajnim odnosima te se jako vole, jasno je od koga je Slavko naslijedio i svoje karakteristične crte lica. Dobri geni očito su se itekako prenijeli s oca na sina.

Sobin osim u kazalištima i na filmu, trenutačno sudjeluje i u vrlo vremenski zahtjevnom zabavnom showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurao dalje no što je i sam očekivao te se trenutačno nalazi u finalu, a u svemu ga očito bodri i njegov voljeni tata.

Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje