Obožava ga!

Jedna od najbogatijih Hrvatica u Zagreb je doputovala samo zbog Mišina koncerta: ''Oduševio me''

Slavica Ecclestone (Foto: Marko Šolić) Slavica Ecclestone (Foto: Marko Šolić) Marko Šoli? 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone (Foto: Marko Šolić) Mate Mišo Kovač na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Slavica Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mate Mišo Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Vikend iza nas obilježio je koncert Miše Kovača u zagrebačkoj Areni. Naša najveća dvorana pjevala je s Mišom uglas od prve do posljednje pjesme, a na koncertu su uz goste na pozornici bili i brojni poznati Hrvati.

Svaki čovjek je najveći, a Mišo Kovač pjeva za njega, ovim se riječima Mišo Kovač obratio prepunoj Areni Zagreb koja je s oduševljenjem dočekala da kralj estrade digne ruke i počne dirigirati zborom od gotovo 20 000 ljudi.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Dobro je" Poznato je stanje legendarnog Miše Kovača, iz bolnice otkrili o kakvim se točno problemima radi!

''Ja živim s publikom, 50 posto je moje 50 posto njihovo'', govori glazbenik.

 S ovakvom podjelom posla između njega i publike, Mišo Kovač i sa 78 godina držao je našu najveću dvoranu na nogama više od 2 i pol sata.

''Ja radim najveće dvorane, to je Split i ova ovdje, ne pjevam ti ja drugdje'', objašnjava. 

Mišini glazbeni gosti na ovom spektakularnom koncertu bili su Nina Badrić, Slavonske lole, Alen Nižetić, ali i njegova kći Ivana Kovač.

''Ja sam stvarno njegov istinski fan, dok nisam počela pjevati uvijek sam bila u prvim redovima i uvijek bi nekog velikog tražila da me drži na leđima tako da mogu cijeli koncert pjevati. Meni nije nikad dosta Miše'', rekla nam je. 

''Gledam i slušam te snimke prije recimo 30-40 godina, to su takve visine bile da ih je i danas teško skinuti'', kaže. 

Nina je uz Mišu odrastala. 

''Odrastala sam uz njegove pjesme i vjerujem svi s ovih prostora, zapravo Mišo je bio i ostao legenda'', zaključila je Nina. 

A prvi susret s legendom Nina Badrić imala je tek uoči koncerta.

Kad na pozornicu stane kralj estrade, najčešće je dovoljno samo to da publici rukama da znak što od njih očekuje. Zbog atmosfere kakvu napraviti može samo Mišo, zbog njegova koncerta, u Zagreb je doputovala i jedna od najbogatijih Hrvatica.

''Došla sam zbog njega danas ovdje. Na jedan dan sam samo u Zagrebu u prolazu,  fantastično je, odrasla sam uz njegovu muziku, obožavam ga, njegovu energiju i njegovu karizmu, prekrasno je bilo, stvarno sam se lijepo zabavila'', otkrila nam je. 

A susret s Mišom posebno je oduševio bivšu supruga vlasnika Formule 1, ali i mnoge druge poznate Hrvatice koje su došle na njegov koncert.

''Bila sam prije koncerta s Mišom u backstageu i tako smo malo popričali, oduševio me njegova energija i njegova snaga, njegova volja'', priča nam Slavica.

U moru hitova ovog šibenskog slavuja najteže je izabrati onu najdražu Mišinu. Jer ima ih - ''Ako me ostaviš'', ''Ostala si uvijek ista'', ''Poljubi zemlju'', ''Svi pjevaju, ja ne čujem''...

Iako su danas on i publika jedno, Mišo kaže - nije uvijek bilo tako.

''Kad sam ja počeo ja sam živio za publiku, ali publika nije živjela za mene, ja sam polako išao'', prisjetio se. 

Polako i tako već više od pola stoljeća, zato na njegovim koncertima nema mjesta nikakvim podjelama.

''Pazi ako se stalno pobije Torcida i BBB, a na mom koncertu ne gurnu jedan drugoga jer vole mene i jedan i drugi'', zaključio je Mišo. 

Nakon ovakvog koncerta posve je jasno da Mišu i njegovu publiku zaista, samo nebo rastavit' može.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +5 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene