Kakvi iznosi!

Pri samom vrhu popisa 50 najbogatijih svjetskih zvijezda, našla se i jedna poznata Hrvatica

Slavica Ecclestone (Foto: Getty Images) Slavica Ecclestone (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone (Foto: Getty Images) Slavica i Tamara Ecclestone (Foto: Getty Images) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +0 Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Galerija

Imovina Slavice Ecclestone procjenjuje se na 1,2 milijarde dolare što ju je svrstilo među najbogatije svjetske zvijezde.

Web stranica Celebrity Net Worth objavila je top listu 50 najbogatijih svjetskih zvijezda, a pri samom vrhu nalazi se jedna poznata Hrvatica.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone u Dubrovniku najbogatija Hrvatica Slavica Ecclestone uživa u Dubrovniku u muškom društvu, a poglede plijeni i njezina skupocjena torba!

Riječ je o Slavici Ecclestone, bivšoj manekenki i bivšoj supruzi vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,2 milijarde dolara i zahvaljujući tome se našla na visokom šestom mjestom.

"Oni su ljudi koje volimo mrziti... Nose samo dizajnerske stvari i predvodnici su raskošnog životnog stila. Svake večeri izlaze u klubove, preko dana su u kupnji, mnogi o tome samo sanjaju", riječi su kojima počinje članak o top listi najbogatijih.

Na njoj su se naravno našli brojni pjevači, glumci, modeli, redatelji, pisci. Prvo i drugo mjesto zauzeli su američki redatelji George Lucas i Steven Spielberg, a slijede ih voditeljica Oprah Winfrey, glumica Jami Gertz i glazbenik Paul McCartney.

Podsjetimo, Slavica i Bernie Ecclestone razveli su se 2009. godine, a neuspjeli je brak Slavici na račun donio 740 milijuna američkih dolara, a kako Celebrity Net Worth piše bio je to najskuplji razvod svih vremena.

Jedna od posljednjih Slavičinih investicija je luksuzna vila u Dubrovniku, jednom od njenih omiljenih gradova u kojem često ljetuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene