Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavica Ecclestone kao vjenčani dar platila svadbenu svečanost pola milijuna eura!


 Popoularni pjevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja djevojka Melina, rekli su sudbonosno 'da' prije dva tjedna na luksuznoj jahti 'Malteški sokol' u Dubrovniku.

Vezani članci Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Nakon 12 godina veze, uspjela je otopiti "Stijenu": Slavni glumac oženio 13 godina mlađu djevojku Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nije željela otkriti je li uzela Vedranovo prezime, no misterij je otkrila ova fotografija

Novopečeni bračni par Haris i Melina već je godinama u prijateljskim odnosima sa Slavicom Ecclestone, bivšom suprugom vlasnika Formule 1, Bernija Ecclestonea, pa nije ni čudo da su upravo nju izabrali za vjenčanu kumu.

Vjenčanje na spektakularnoj jahti

Kao vjenčani dar mladencima, Slavica je odlučila pokloniti svadbenu svečanost u vrijednosti pola milijuna eura jer je znala kako se Melina želi udati na jahti. Za unajmljivanje jahte, vrijedne 130 milijuna eura, tjedno treba izdvojiti 385 tisuća eura. Ostatak od pola milijuna otišao je na hranu i piće. 

Cijela je svadbena svečanost bila na najvišem nivou. Od dekoracija, najegzotičnijih jela pa do skupih vina koja su se točila u potocima. Uopće ne sumnjamo kako su svi bili odlično raspoloženi i dobro se zabavili.

Slavica je uistinu kuma koju bi poželio svaki mladi par na svom vjenčanju! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook