nove epizode

Slaven Knezović u 'Kud puklo da puklo': Strogi inspektor stiže u Oštrovac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našeg poznatog glumca Slavena Knezovića imali smo prilike dosad vidjeti u raznim ulogama kako kriminalaca, tako i inspektora, a od ovog tjedna ponovno će uskočiti u policijsku uniformu, ali u Oštrovcu!

Inspektor Rakić, kojega utjelovljuje Slaven Knezović, strogi je gospićki inspektor u vječnom nadmetanju s kolegom iz stanice.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Ana Maras Harmander - 1 "Ajme, najbolja scena ikad!" Seksi hrvatski zet prisjetio se uloge u hit-seriji u kojoj je glumio, ove vruće prizore teško je zaboraviti!

Završilo snimanje prve sezone hit serije 'Kud puklo da puklo'

Lovi Srećka (Saša Anočić) već godinama zbog čega neće birati sredstva da ga se napokon dočepa kad shvati da je u Oštrovcu. Prilično je tvrdoglav i ustrajan, a napravit će sve da obavi svoj zadatak, velikim dijelom i tjeran tom konkurencijom s kolegom iz Gospića. Jedino čega se plaši je da kao policajac ne bude osramoćen.

No, Slavenu nije prvi put da oblači uniformu te ističe: 'Igrao sam već i kriminalaca i inspektora pa mi je to blisko, a sada sam se obračunavao sa svim pojavama kriminala u Oštrovcu'. Hoće li inspektor Rakić uspjeti stati na kraj kriminalu, to ćemo tek otkriti u narednim epizodama omiljene serije. 'Zaista sam uživao na setu, ekipa je super, a moja uloga je zanimljiva i dobro napisana, pa samim time daje mogućnost da se dobro odigra', komentirao je Slaven svoje iskustvo sa seta te dodao kako je jako zadovoljan i pun dojmova.

Hoće li inspektor Rakić uspjeti konačno uloviti Srećka te koliko stopu kriminala će izmjeriti u Oštrovcu – ne propustite pogledati u omiljenoj seriji 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene