Muški izlazak

Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

Slaven i Leo Bilić Slaven i Leo Bilić Ivo Čagalj/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Galerija

Slaven Bilić na Poljudu je gledao utakmicu Hajduka i Rijeke u finalu Hrvatskog nogometnog kupa sa sinom Leom i Nikom Kranjčarom

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Slaven Bilić (53) nije propustio finale Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu, a na utakmicu je poveo i 25-godišnjeg sina Lea kojeg rijetko viđamo.

Pogledaj i ovo Slaven Bilić i Ivana Đeldum ljubav još cvjeta Rijetke fotografije Slavena Bilića s 15 godina mlađom partnericom: Prošetali su držeći se za ruke, a ona je pokazala poveći trudnički trbuh!

Obojica su za ovu prigodu obukli košulje - Slaven bijelu, a Leo u bež boji, a nosili su i sunčane naočale. Društvo im je pravio još jedan umirovljeni nogometaš Niko Kranjčar.

Leo je nekad punio medijske stupce zbog navodne veze Laurom Jurčević, kćeri bivšeg Dinamovog trenera Nikola Jurčević, a zadnja djevojka s kojom ga se povezuje je manekenka Lućana Mirko.

Inače, Leo je najstariji od Bilićevih petero djece i dobio ga je u braku s prvom suprugom, pravnicom Andrijanom, za koju se oženio 1993. godine, a zajedno imaju i kćer Alanu.

Slaven i Andrijana razveli su se 2007., a on je godinu dana nakon razvoda pronašao sreću s Riječankom Ivanom Đeldum koja je od njega mlađa 15 godina. Zajedno su dobili tri kćeri.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 4 Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 1 +7 Iva Šarić - 6 Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića istaknula bujne atribute, ali i nevjerojatnu figuru godinu dana nakon trećeg poroda

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene