Šuškalo se da Mary-Kate i Ashley Olsen neće glumiti u novom izdanju, no čini se da je situacija drugačija


Mnogi su skakali od sreće kada su čuli da će se popularna serija iz 90-ih, Puna kuća, ponovno snimati zahvaljujući američkom gigantu Netflixu.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi nastavci 'Pune kuće' bez slavnih blizanki: 'Slomljeno mi je srce!' Slika nije dostupna Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

Humoristična je serija proslavila mnoge zvjezdice poput danas slavnih blizancki Mary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure, neodoljivo zgodnog Johna Stamosa, a obožavatelji se nadaju da će novu seriju gledati u što sličnijem sastavu.

Iako se šuškalo da Mary-Kate i Ashley Olsen neće glumiti u novom izdanju serije koji bi se trebao zvati 'Fuller House' (Punija kuća) navodno su ipak pregovori u tijeku.

Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

'Ako ih nećemo moći nagovoriti da glume u seriji, tebe ćemo preobući u njih', rekao je John slavnom voditelju Jimmyju Kimmelu tijekom gostovanja u njegovoj emisiji.

Ukoliko se slavne 28-godišnje blizanke odluče glumiti u seriji, biti će im to prvi povratak u glumačke vode nakon 2010. godine, piše Just Jared.

'Radimo na toj ideji već godinama', rekao je John koji je svojedobno zaludio žene diljem svijeta u ulozi ujaka Jesseja.

Kako se šuška, radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) i Kimmy Gibbler (Andrea Barber), a 13 novih epizoda serije producirao bi John Stamos, a Bob Saget i Dave Coulier zajedno će se s njim pojavljivati u epizodnim ulogama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook