Novi nastavci

Slatke kao šećer: Imaju li blizanke iz 'Pune kuće' još 'ono nešto'?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškalo se da Mary-Kate i Ashley Olsen neće glumiti u novom izdanju, no čini se da je situacija drugačija

Mnogi su skakali od sreće kada su čuli da će se popularna serija iz 90-ih, Puna kuća, ponovno snimati zahvaljujući američkom gigantu Netflixu.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Zaboravljene slatkice Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

Humoristična je serija proslavila mnoge zvjezdice poput danas slavnih blizancki Mary Kate i Ashley Olsen, zatim glumicu Candace Cameron Bure, neodoljivo zgodnog Johna Stamosa, a obožavatelji se nadaju da će novu seriju gledati u što sličnijem sastavu.

Iako se šuškalo da Mary-Kate i Ashley Olsen neće glumiti u novom izdanju serije koji bi se trebao zvati 'Fuller House' (Punija kuća) navodno su ipak pregovori u tijeku.

Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

'Ako ih nećemo moći nagovoriti da glume u seriji, tebe ćemo preobući u njih', rekao je John slavnom voditelju Jimmyju Kimmelu tijekom gostovanja u njegovoj emisiji.

Ukoliko se slavne 28-godišnje blizanke odluče glumiti u seriji, biti će im to prvi povratak u glumačke vode nakon 2010. godine, piše Just Jared.

'Radimo na toj ideji već godinama', rekao je John koji je svojedobno zaludio žene diljem svijeta u ulozi ujaka Jesseja.

Kako se šuška, radnja će se bazirati na odraslim D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) i Kimmy Gibbler (Andrea Barber), a 13 novih epizoda serije producirao bi John Stamos, a Bob Saget i Dave Coulier zajedno će se s njim pojavljivati u epizodnim ulogama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene