INSTA tjedan

Ljubavne tajne otkrivene - dok jedni uživaju, drugi se oporavljaju od prekida!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čime su nas slavni ovoga tjedna zabavljali? Skupili smo najzanimljivije trenutke u novom INSTA tjednu.

Društvene mreže najpraktičniji su alat kojim nas zvijezde obavještavaju o onome što radi i što je novo u njihovim životima. U novom INSTA tjednu donosimo vam pregled zvijezda o kojima se ovaj tjedan itekako pričalo.

Pogledaj i ovo Vin Diesel hrabra odluka Glumca Vina Diesela bivša asistentica optužila za seksualno zlostavljanje: "Nasilje nikad neće prestati ako su moćni muškarci zaštićeni od odgovornosti"

Radosna vijest obilježila je početak tjedna.Slavni glumac Vin Diesel i njegova 31-godišnja djevojka Paloma Jiménez postali su roditelji po treći puta. Na svijet je stigla malena djevojčica čijom se fotografijom Vin pohvalio na društvenim mrežama i tako raznježio obožavatelje diljem svijeta.

I dok neki uživaju u bračnoj sreći, drugi se oporavljaju nakon prekida. Cristiano Rolando i Irina Shayk prekinuli su prije nekoliko tjedana, a čini se da je slavni nogometaš već bacio oko na novu ljepoticu koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu. Mediji su se raspisali o tome da je Cristiana zavela srpska manekena Kristina Perić. Cristiano Rolando i Irina Shayk prekinuli su nekoliko dana prije dočeka Nove godine, a nju je Irina proslavila sama na odmoru.

'Irina je bila u šoku i potpuno shrvana. Odmah je otišla i provela novogodišnju noć plačući sama na aerodromu. Otišla je na Maldive te je tamo u samoći proslavila svoj rođendan', rekla je manekenkina prijateljica za magazin Hello.

Svi su tamo: Strane zvijezde zauzele Pariz, a domaće ljepotice Dubai

 

Drugi su pak pronašli skroz druge načine kako uživati u životu.Courtney Stodden na svom je Instagram profilu svojim obožavateljima otkrila malu tajnu. Naime, poznata je starleta objavila fotografiju na kojoj pozira 'kao od majke rođena' jer je ovoga puta odlučila da joj kupaći kostim ipak ne treba.

 
Ljubi li Severina nekoga potajno pitanje je koje aktualno, no ovoga puta Seve je otkrila jednu malo drugačiju tajnu.  Slavna je pjevačica otkrila kako je ona Vicotoria's secret model, ali da je to tako velika tajna da ni sama Victorija ne zna za to.
 
 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene