Davis Cup izbornik Željko Krajan ima 39 godina, a na spomenutoj je funkciji već šest i pol godina.

Galerija


Hrvatska je u nedjelju po drugi put u povijesti osvojila prestižni Davis Cup.

Vezani članci Venere s Instagrama Miloska Venera je samo jedna, ali na Instagramu ih je bezbroj Instagram stvarnost Urnebesnim slikama pokazuje da stvarnost nije bajkovita poput objava na Instagramu

Nakon velike pobjede počelo se pisati o jednom članu hrvatske ekipe koji dosad i nije bio toliko medijski razvikan. Radi se o izborniku Željku Krajanu čiji je životni put bio vrlo zanimljiv.

Hrvatski Davis Cup izbornik ima 39 godina, a na spomenutoj je funkciji već šest i pol godina. Tenisom se počeo baviti kada je imao svega šest godina. Ipak, profesionalnu karijeru prekinuo je nakon što je ozlijedio rame, no odmah se bacio u trenerske vode, u kojima je uspješno zaplivao.

U početku je Krajan trenirao tenisačice, a zatim se u jednu i zaljubio. Radi se o slovenskoj tenisačici Poloni Hercog, koja mu je i dandanas najveća podrška. "Kakva ekipa i kakav kapetan. Malo je reći da sam ponosna. Volim te", napisala je plavokosa tenisačica na Instagramu nakon velike pobjede pored zajedničke fotografije s trofejom.

27-godišnja Slovenka trenutno je 84. igračica svijeta, a emotivnu poruku svom dragom javno je napisala i uoči finala Davis Cupa.

"Želim ti sve najbolje idući tjedan, ljubavi. Imaš najbolju ekipu i najvećeg navijača –mene. Sad ćemo se malo zamijeniti za uloge, da vidimo koliko sam ja dobra samo u gledanju."

Osim ljubavi prema reketu, golupčići dijele i strast prema tetovažama, a njihove neodoljive fotografije na Instagramu vraćaju vjeru u pravu ljubav. A kad netko kaže da kvalitetna veza i uspješna karijera ne idu zajedno, sjetite se ovog para, koji u ljubavi nije omela ni razlika od 12 godina. 

Članica slavne obitelji priznala: ''Bila sam na drogama kad sam se prvi put udala, a i kad sam snimila pornić''

Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate