Putem Facebooka

Svima objavila da je u vezi sa slavnim preljubnikom: 'Sretna sam!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Pretpostavljam da ovo i nije bila najbolje čuvana tajna, ali da, u vezi sam s Tigerom Woodsom', objavila je.

Iako se već neko vrijeme šuška kako su slavna skijašica Lindsey Vonn i golfer Tioger Woods u romantičnoj vezi, skijašica je to tijekm ponedjeljka i potvrdila na svojoj Facebook stranici.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Velika zavodnica Zanosna skijašica ubrzala disanje muškog dijela publike opako visokim prorezom na haljini

'Pretpostavljam da ovo i nije bila najbolje čuvana tajna, ali da, u vezi sam s Tigerom Woodsom. Naša veza je evolvirala iz prijateljstva u nešto više tijekom proteklih nekoliko mjeseci i učinilo me vrlo sretnom. Ne mislim o tome govoriti više već zadržati za sebe svoj privatni život. Hvala vam na razumijevanju i neprekidnoj potpori! Voli vas LV', napisala je i uz to objavila njihovu zajedničku sliku.

>> Ne smetaju joj ljubavnice : 'Tiger se želi vjenčati s njom'

Golfer Tiger Woods nakon skandala u kojem je svoju bivšu suprugu Elin Nordegren prevario s više od 20 ljubavnica i prostitutki, odlučio je savladati svoju opsesiju seksom, proveo neko vrijeme na rehabilitaciji te pronašao djevojku koja je spremna vjerovati mu.

Bliski izvor za časopis Star prošlog tjedna je otkrio: 'Tiger se nije odrekao braka do kraja života već razmišlja o tome da se opet skrasi i misli da bi Lindsay mogla biti prava žena za to'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene