Dokumentacija o posvajanju navodno sadrži lažne informacije, pišu strani mediji.


Problemi u obitelji Jolie - Pitt nikako ne prestaju. Nakon trakavice oko razvoda, uslijedili su novi problemi. U javnost su procurili detalji oko posvajanja njihova sina Maddoxa. Naime, radnik humanitarne pomoći Mounh Sarah javno je priznao kako je lažirao dokumente za posvajanje Maddoxa iz Kambodže. ''Lagao sam sudu da sam njegov otac kako bismo ubrzali postupak'', kazao je Sarah koji je tada tvrdio da je otac malome Madoxxu kako bi se cijeli proces oko posvajanja ubrzao.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Spremni za žestoku sudsku bitku: Pozvali 21 svjedoka, među njima je i kontroverzna stručnjakinja Slika nije dostupna Dirljiv trenutak za obitelj Pitt - Angelina "udomila" još djece

Budući da papiri nisu čisti, Madoxx zapravo još nije zakonski Angelinin sin. ''Prema sudskim dokumentima Maddox je još uvijek moj sin. Ona nikad nije riješila papirologiju. Trebala mu je promijeniti ime pa je jedini način bio da se ja upišem kao otac i to sam učinio'', rekao je Sarath, piše The Sun.

Mounh je navodno surađivao s Laurny Galindo, koja je posredovala u mnogim posvajanjima. Galindo je uhićena nakon što su Angelina i Billy Bob usvojili Madoxxa. Galindo je ''pomagala'' američkim obiteljima kako bi ubrzala birokraciju. Optužena je za falsificiranje imena, datuma rođenja i mjesta rođenja djece u Kambodži.