Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbeni mogul Simon Cowell prekinuo je vezu s Lauren Silverman prije nego je doznao da je trudna.


Vijest koja je iznenadila svijet slavnih i poznatih procurila je prošlog tjedna u medije pa su tako svi mogli doznati kako će Simon Cowell postati otac, a njegovo dijete nosi supruga najboljeg mu prijatelja Andrewa Silvermana.

36-godišnja Lauren Silverman je trudna 10 tjedana, a 53-godišnji Simon prekinuo je svaku vezu s njom prije 6 tjedana.

Vezani članci Leona Lewis - 1 Pobjeda u showu i jedan hit su joj donijeli svjetsku slavu, ali ubrzo je sve krenulo nizbrdo Slika nije dostupna 'NEPOTREBNA TJESKOBA' Iz bolnice je pozvali na trudnički pregled

>> 'Afera traje već dugo, puno duže nego što svi misle!'

Prijateljima je tada rekao kako je prekinuo vezu s njom jer njihovim odnosom može biti povrijeđeno mnogo ljudi, mislivši pritom i na svog najboljeg prijatelja i njezinog supruga, vlasnika casina, Andrewa Silvermana.

Kad mu je ljubavnica rekla kako čeka njegovo dijete, Simon je bio zbunjen no dao joj je podršku i stao uz nju.

Lauren je trenutno slobodna žena jer je njezin suprug još prije izlaska ove bombastične vijesti podnio papire za razvod braka iz kojeg ima 7-godišnjeg sina Adama.

Simon je trenutno na odmoru. Iz New Yorka se uputio na krstarenje Mediteranom na kojem će se zadržati mjesec dana i vjerojatno odlučiti koji je njegov sljedeći korak po pitanju očinstva i veze s Lauren.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook