Iznenađenje za rođendan

Sjetio se svojih početaka, pa zaplakao pred svima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Počeo je prije 30 godina kao čistač tepiha na Floridi kako bi su mogao priuštiti da nastupa kao komičar. Danas je slavan i popularan, no nije zaboravio svoje korijene.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) Od jedne do druge Tjedan dana od prekida s novom miljenicom Hollywooda viđen je kako izlazi iz stana 18-godišnjeg modela

Da mu je netko rekao prije 30 godina da će danas biti popularan i slavan, poznati komičar mu vjerojatno ne bi vjerovao! Godinama je preživljavao i radio svakakve poslove samo da bi prehranio svoju obitelj, a onda se sve promijenilo kada je upoznao Richa Lissa i njegovu suprugu Becky koji su ga podržali i dali mu prvi zajam da bi mogao pokrenuti svoju karijeru.

Steve Harvey danas je popularan pisac i komičar no nikada nije zaboravio par koji mu je pomogao. Upravo ga je Rich iznenadio u emisiji uživo povodom Harveyevog 56. rođendana. 'Ovdje Rich Liss iz Orlanda Floride, sjećaš li me se?', Harvey se iznenadio i bio je toliko dirnut da nije mogao suzdržati emocije.

>> Plant zaplakao na obradu hita koji je postao dio američke kulture!

Zaplakao je on, zasuzila je i publika, … Steveu su se počele vraćati slike iz prošlosti. 'Taj čovjek je prvi potpisao ugovorio sa mnom kako bi mogao zarađivati na čiščenju tepiha. Kada sam postao komičar u 27. godini, nisam imao novca za česta putovanja. Oni su mi otvorili račun u svojoj putničkoj agenciji. Tada sam potrošio 11 tisuća dolara na putovanja kako bi mogao nastupiti i kako bi me netko primijetio. Izvukao si me. Nikada te nisam zaboravio. Hvala ti i volim te', bio je iskreno dirnut poznati komičar.

Steve Harvey otada je postao utjecajan glumac, voditelj, komičar i autor mnogih knjiga. Dio je 'The Original Kings of Comedy', a danas ima svoj show 'The Steve Harvey Show'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene