Stjepan Hauser na Instagramu se pohvalio s milijun obožavatelja, a tu su brojku premašile još jedino Severina i Jelena Perić.

Galerija


Stjepan Hauser nedavno se pohvalio kako je dostigao vrtoglavi broj obožavatelja na Instagramu za hrvatske pojmove.

Vezani članci Severina Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka Micanje drveća Društvenim mrežama širi se lažna snimka potresa, nemojte nasjesti na ovu dvostruku podvalu

Riječ je o 1 milijunu, a Huser ga je obilježio kratkim video na Instagramu na kojem je na papiru ispisao brojku.

Uz njega je napisao sljedeće: "Milijun nas je ovdje! Obitelj Hauser raste iz dana u dan. Hvala što ste me učinili prvim čelistom i glazbenikom klasične glazbe s toliko sljedbenika na Instagramu. P.S. 999.999 tisuća je žena", našalio se.

Stjepanu su odmah krenule čestitke za uspjeh na društvenim mrežama, a osim žena, Hausera su proslavili i brojni svjetski nastupi s 2Cellos po svijetu. Dečke obožava i glazbena legenda Elton John, pa ovakav uspjeh nimalo ne čudi.

Ipak, neki zamjeraju Hauseru razmetljivost riječima i slavom, ali i činjenicu da izmišlja navodne ljubavne veze s raznim ljepoticama kako bi postigao dodatnu popularnost.

Što se inače tiče ove brojke na Instagramu, nju su još jedino postigle dvije Hrvatice - Severina i Jelena Perić, influencerica i beauty blogerica o kojoj su također pisali strani mediji te se na nju referirali kao na "hrvatsku Kim Kardashian".

A kada je u nešto upletena Kim, onda je uspjeh zagarantiran. Jelena danas broji više od 1,1 milijun obožavatelja, baš kao i Severina koja prati natrag samo jednu osobu, svog supruga Igora Kojića.

Za razliku od nje, Jelena prati nešto više od 500 ljudi, a Hauser 0 ljudi. Tako je to očito kad si zvijezda!

Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin