Poput Severine i Jelene Perić

Hrvat koji nije "sjeo" baš svima dostigao milijun obožavatelja na Instagramu

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: PR) Severina Kojić (Foto: Instagram) +0 Jelena Perić (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser na Instagramu se pohvalio s milijun obožavatelja, a tu su brojku premašile još jedino Severina i Jelena Perić.

Stjepan Hauser nedavno se pohvalio kako je dostigao vrtoglavi broj obožavatelja na Instagramu za hrvatske pojmove.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Riječ je o 1 milijunu, a Huser ga je obilježio kratkim video na Instagramu na kojem je na papiru ispisao brojku.

Uz njega je napisao sljedeće: "Milijun nas je ovdje! Obitelj Hauser raste iz dana u dan. Hvala što ste me učinili prvim čelistom i glazbenikom klasične glazbe s toliko sljedbenika na Instagramu. P.S. 999.999 tisuća je žena", našalio se.

Stjepanu su odmah krenule čestitke za uspjeh na društvenim mrežama, a osim žena, Hausera su proslavili i brojni svjetski nastupi s 2Cellos po svijetu. Dečke obožava i glazbena legenda Elton John, pa ovakav uspjeh nimalo ne čudi.

Ipak, neki zamjeraju Hauseru razmetljivost riječima i slavom, ali i činjenicu da izmišlja navodne ljubavne veze s raznim ljepoticama kako bi postigao dodatnu popularnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Što se inače tiče ove brojke na Instagramu, nju su još jedino postigle dvije Hrvatice - Severina i Jelena Perić, influencerica i beauty blogerica o kojoj su također pisali strani mediji te se na nju referirali kao na "hrvatsku Kim Kardashian".

A kada je u nešto upletena Kim, onda je uspjeh zagarantiran. Jelena danas broji više od 1,1 milijun obožavatelja, baš kao i Severina koja prati natrag samo jednu osobu, svog supruga Igora Kojića.

Za razliku od nje, Jelena prati nešto više od 500 ljudi, a Hauser 0 ljudi. Tako je to očito kad si zvijezda!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) +0 Jole (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene