'Trovači javnosti'

Sjećate se njega? Okomio se na jeftine i okrutne reality showove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski glumac Nicholas Lyndhurst, koji je slavu stekao glumeći u najpoznatijoj britanskoj seriji - 'Mućke', kritički se okomio na šefove britanskih televizija.

Nicholas Lyndhurst, poznatiji kao Rodney Trotter iz serije 'Mućke', smatra kako televizijski šefovi truju javnost jeftinim i okrutnim reality showovima.

'Televizijske kuće odbacuju dobre skripte jer jednostavno nisu spremne za njihovo pojavljivanje i razvoj', tvrdi 52-godišnji glumac koji je show 'Britain's Got Talent' usporedio s mentalnom institucijom.

Pogledaj i ovo showbuzz kako će se snaći? Beckham dobio ulogu u kultnoj seriji Mućke

>> Del Boy i Rodney otkrili spomen-ploču piscu Mućki

'Natjecatelji ne moraju biti talentirani i to je šteta jer ne želite gledati ljude koji nemaju nimalo talenta', tvrdi Nicholas koji otkriva kako ga frustrira činjenica da televizijski šefovi pred malim ekranima okupljaju milijune gledatelja, a nemaju volje ni želje posvetiti se podrobnije projektima kojima se bave.

Nicholas ima 13-godišnjeg sina koji karijeru planira izgraditi u filmskoj industriji, upravo pout svog oca. Iako se školuje za glumca i pohađa prestižni Sylvia Young Theatre School, Nicholas sarkastično komentira kako se ne bi čudio da mu sin nakon završetka školovanja završi u showu Celebrity Dog Watch.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene