Pogledajte i video

Sjećate se ovog trenutka? Evo što se dogodilo nakon!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dobitnica Oscara za glavu ulogu, Jennifer Lawrence, ugodno se bila iznenadila kada joj je usred intervju za ABC 'uletio' legendarni glumac Jack Nicholson.

Nakon što su dodijeljeni Oscari, u razgovor 23-godišnje glumice Jennifer Lawrence i voditelja umiješao se legendarni Jack Nicholson. Sjećate se tog trenutka?

Pogledaj i ovo showbuzz Joint u ruci Što joj se dogodilo? Kakvo izdanje mlade glumice!

'Jako mi se svidio film, bila si divna', poručio je tada glumac 23-godišnjoj Jen te nastavio razgovoru u drukčijem smjeru: 'Podsjećaš me na moju bivšu djevojku!'. Na to se Jennifer nasmijala i pitala izgleda li možda kao neka buduća djevojka, a glumac je prihvatio šarmantno prepucavanje. 'Razmislit ću o tome', poručio je i otišao. Međutim, samo nakon nekoliko trenutaka se vratio i rekao: 'Čekat ću te ovdje'. Jennifer se zacrvenjela i prozborila 'O moj Bože'.

>> Ovo su najbolje čuvane hollywoodske tajne!

A sada znamo i što se dogodilo nakon! Jennifer Lawrence je za Yahoo otkrila da se nije našla kasnije s legendarnim glumcem. 'Nismo se našli, no poslao mi je bocu šampanjca Cristal, buket cvijeća i poruku', otkrila je talentirana glumica na koju ipak nije djelovao šarm slavnog glumca.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene