Sve je počelo 1982.

Sjećate se njih? Prije 20 godina bili su prave zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumačka postava legendarnih Smogovaca, čije je snimanje završilo prije gotovo 15 godina, još uvijek se često druži u privatno vrijeme.

Jučer se 'Smogovce' moglo vidjeti kako sa zanimanjem prate utakmicu između KK Cibona i KK Zadar, što ne čudi znajući kako je 55- godišnji Damir Šaban (Mazalo) strastveni navijač Cibone.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi ga zaboravio Sjećate se Kumpića? Našli smo ga na špici!

U navijanju su mu se pridružili i Tomislav Štriga (Dragec), 52-godišnja Višnja Babić (Sonja), 65-godišnji Božidar Košćak (Kumpić) te autor serijala i istoimene knjige, 70-godišnji Hrvoje Hitrec. Utakmica je završila uvjerljivom pobjedom njihovog omiljenog kluba.

>> Umro Crni Džek iz Smogovaca

Kad je navijačka skupina koja prati KK Cibona prije nekoliko godina preuzela ime Smogovaca, književniku, piscu i scenaristu Hrvoju Hitrecu bilo je drago to čuti. 'Cibosi su zagrebački dečki, baš kao i Smogovci, a serija se snimala u zlatno doba kluba', izjavio je Hitrec.

Podsjećamo, 'Smogovci' su hrvatska humoristično-dramska TV serija koja se osvrće na život obitelji Vragec u Naselku, dijelu Peščenice, četvrti u gradu Zagrebu. Prvi put se emitirala 1982. godine. Veliko finale serije bilo je 1997. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene