PLAVOKOSA DJEČJA ZVIJEZDA

Sjećate se male Marine iz ''Smogovaca''? Evo gdje je danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas Gorana ima 44 godine i izgleda jako dobro!

Bila je to serija koja je imala male, ali velike glumačke zvijezde. S nestrpljenjem smo iščekivali nove epizode i dogodovštine likova iz sad već kultnih ''Smogovaca''. S nostaligijom se prisjećamo te serije budući da je prošlo 35 godina od prikazivanja prve epizode te serije na malim ekranima. Nekadašnje dječje glumačke zvijezde danas su već odrasli ljudi. Neki su ostali na daskama koje život znače, a nekima se potpuno izgubio trag.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Jedna od njih je Zagrepčanka Gorana Stepanić koja je imala 8 godina kada je kao Marina osvojila srce glavnog junaka Dade iz Smogovaca. Svi su joj predviđali blistavu glumačku karijeru pogotovo kada je zablistala u seriji ''Lažeš Melita'', prema istoimenoj knjizi Ivana Kušana. Plavokosa djevojčica već je tada pokazala svoj glumački talent, ali nažalost, tu je sve stalo.

Otisnula se daleko od glumačkog svijeta, ali i od svog rodnog grada. Nakon što je diplomirala komparativnu književnost i latinski jezik kratko je predavala je na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Odabrala je Gorana karijeru profesorice i posvetila se znanstvenom radu na području hrvatske novolatinske književnosti. Danas živi u Puli gdje radi na Sveučilištu Jurja Dobrile kao profesorica na odjelu humanističkih znanosti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene