Ako ste se pitali čime se ovih dana bavi pjevačica Claudia Beni, imamo odgovor!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Tomislav Marić - Toma Livnjak sa zagrebačkom adresom osvojio simpatije publike: Pjevao je papi, zaručio se i osvaja glazbenu scenu! Albina Grčić - 1 Albina otkrila detalje sa snimanja spota za "Tick-Tock", oglasio se i Roko Blažević!

Pjevačica Claudia Beni predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2003. godine i nedugo nakon toga povukla se s estrade. Frizerka po struci, uskoro otvara svoj vlastiti salon, ali se i vraća u glazbene vode!

16-godišnju Claudiu Beni narod je izabrao da predstavlja Hrvatsku na Eurosongu. Čak se i favorizirana Nina Badrić s Čarobnim jutrom nagutala prašine kad je kroz ciljnu ravninu prva prošla mlada Primorka!

>> 94-godišnjak je glavni adut Švicaraca na Eurosongu - Ima li šanse?

'Znaš kako je to bilo, ja sam se u to doba vrijeme od Teensa i krenula sam u solo karijeru. I kako bi se promovirala kao Claudiu Beni, išli smo na Doru, to je bilo divne 2003. godine. Babić je napisao pjesmu i ništa, hajmo radit koreografiju, ajmo mi na Doru!'

Kakve je su sve pikanterije iz prošlosti Claudia i njezin rođak i kolega iz grupe 'Teens' Danijel Beni otkrili, te s čim nas sve obije planiraju iznenaditi u budućnosti - otkrijte u prilogu Davora Garića!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook