Vijest o tragičnoj smrti Edite Ptičar potresla je Hrvatsku, u večerašnjoj Farmi prisjetili smo se trenutaka i vremena koje je tamo provela.

Galerija


U spomen na natjecateljicu reality showa Farma, Nova TV je večerašnju epizodu emisije završila prisjećajući se trenutaka koje je Edita Ptičar provela na udaljenom seoskom imanju.

Vezani članci Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno'' Edita Ptičar (Foto: Dnevnik.hr) Plač, tuga, jecaji: Pretužan ispraćaj Edite Ptičar

"Dva i pol mjeseca sam gradila tamo samu sebe, i izgradila neku novu osobu, čvršću, jaču i s više tolerancije na sve moguće. Sama sebe sam pobijedila, svoj karakter. Početi ću cijeniti više neke stvari. Emotivna sam i sve primam k srcu. Možda mi je samo žao što nisam bila malo čvršća", izjavila je Edita po odlasku s farme.

Edita će svim kandidatima ostati u najljepšem sjećanju, bila je primjer svima. Vijest o njenom preranom odlasku šokirala je i rastužila sve njih

Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka. Produkciji i svima s kojima je Edita surađivala, ostat će u lijepom sjećanju. 

Farmere potresla Editina smrt, Anica od plača nije mogla doći do riječi: ''Bila je posebna''

U prometnoj nesreći poginula Edita Ptičar, natjecateljica reality showa Farma