Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Večeras se na Trgu bana Josipa Jelačića, uz poznate glazbene ritmove, slavi ono najdragocjenije - ljudski život! Na glavnom zagrebačkom trgu okupilo se između 15 i 20 tisuća ljudi!


I ove se godine nastavlja Anin san. Zaklada Ana Rukavina i Nova TV i ove su godine organizirali koncert 'Želim život'. Već osmu godinu za redom zahvaljuju svima koji su svojim plemenitim donacijama doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san nastavi.

Na večerašnjem koncertu nastupaju Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Mejaši, Novi fosili, Psihomodo pop, Luka Nižetić, Ivan Zak, Maja Šuput, Željko Bebek, Lana Jurčević, Connect, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Goran Karan, Baruni i Ladies.

Svi oni koji ne mogu doći na Trg, mogu doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV, portalu Dnevnik.hr i na OYO.

Tijekom koncerta je aktivan call centar u prostorima Gradske kavane gdje se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljaju na humanitarni telefon i time pomažu u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade. Građani mogu pozivima na humanitarni broj 060 9000 donirati 5 kn (+PDV) i time podržati rad Zaklade.

Podsjećamo
, tijekom dosadašnjeg djelovanja Zaklada je povećala broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih više od 42.300 građana.

Diljem Hrvatske organizirano je 235 javnih akcija upisa u Registar te nebrojene druge akcije koje su organizirali prijatelji Zaklade.

Iz hrvatskog Registra, koji čini dio svjetskog Registra, izdano je ukupno 37 transplantata za hrvatske i inozemne pacijente. Povećanje upravo te brojke ključni je motiv i motor daljnjeg rada Zaklade Ana Rukavina.

Vezani članci Zaklada Ana Rukavina (Foto: Dnevnik.hr) Zaklada Ana Rukavina šalje još jednog mladog liječnika na usavršavanje u SAD Slika nije dostupna KONCERT GODINE Gledajte događaj koji digne na noge cijelu Hrvatsku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook