Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alexandra Stan, rumunjska zvijezda svjetskog sjaja nastupa večeras u klubu Roko. Njezin nastup gledajte UŽIVO na našem portalu Dnevnik.hr.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Marijan Ban u Clubu Roko u petak 14.03.2014. Slika nije dostupna Leteći odred u subotu 9.11. u Roku

Alexandra je gostovala jutros u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Simpatična i razgovorljiva 23-ogodišnja pjevačica najavila je koncert u zagrebačkom klubu Roko.

Došla je u društvu svog oca i kolege saksofonista, a odmah po njenom dolasku redakcija se nakrcala uglavnom muškarcima.

>> Alexandra Stan stiže u Zagreb: Osvoji karte!

Čim se prva fotografija pojavila na Facebooku svi koji su danas bacili oko na prelijepu Rumunjku primijetili su uglavnom istu stvar - sitna je, mršava i ne nosi grudnjak!

Barbara je Alexandri dala priliku i da svim zlim jezicima koji tvrde da su njene pjesme 'puno produkcije i malo glasa', dokaže suprotno. Alex je zapjevala i iznova ostavila sve prisutne bez daha.

Ova krhka djevojka ima vrlo zdrav apetit. Barbara ju je ponudila pravim hrvatskim doručkom, a među ponuđenim delicijama Alexandra se najviše oduševila čvarcima, koji se u Rumunjskoj zovu žumeri i jednako se dobro slažu s lukom. Alexandrin je tata čak odbio uzeti čvarke kući jer naime i sam za vikend organizira kolinje!

Uspostavilo se kako Rumunjska i Hrvatska imaju mnogo više zajedničkog. Osim čvaraka Alexandra obožava i muževne muškarce, a zaključila je kako ih je Zagreb krcat. Barbara joj dala i zadatak da između sedam ponuđenih poznatih Hrvata procijeni tko je 'za bacit', a tko za 'nabacit'.

Između Mamića, Gibonnija, Vukušića, Ciganovića, Grubnića i Stankovića bilo je za očekivati da će pobjedu odnijeti Aleksanadar Stanković, imenjak, prezimenjak i očito Alexandrin 'daleki rođak' - seksi i ćelav, baš kakve voli, priznala je.

Nakon odličnog druženja na Anteni su svi došli do istog zaključka, večeras svakako treba otići na koncert u Roko! Alexandra je izjavila kako ogromnu energiju crpi od publike. Ne želi od koncerta raditi cirkus već samo želi pjevati i plesati s ljudima koji vole njenu glazbu.

Za uspjeh svog mega hita Mr. Sexobeat tvrdi da je najzaslužniji Bog koji joj je dao puno sreće: 'Puno ljudi pokušava raditi isto što i ja. Mi smo stvarno uložili puno vremena i truda u tu pjesmu, ali svjesni smo da je presudna bila sreća!'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook