Sistine Stallone snimljena je u Zapadnom Hollywoodu u elegantnoj haljini s prorezom koji je otkrio njezine vitke noge.

Galerija


Tata joj je jedan od najvećih akcijskih junaka, a i ona je odlučila krenuti njegovim glumačkim stopama, no nimalo mu ne nalikuje.

Vezani članci Supruga Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin s kćerima On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima Sistine Stallone Ide očevim stopama: Kći holivudske legende uživala na plaži i u bijelom topiću pokazala vitko tijelo

Kći Sylvestera Stallonea, 22-godišnja Sistine snimljena je tijekom izlaska u Zapadnom Hollywoodu gdje je mamila poglede u elegantnoj bež haljini s prorezom u kojoj je pokazala vitke noge.

Iskombinirala ju je s jednostavnim crnim sandalama i torbicom iste boje te je raspustila kosu i našminkala se, a posve je jasno da je izgled i figuru naslijedila od svoje mame, umirovljene manekenke Jennifer Flavin koja je od Stallonea mlađa 22 godine.

Majčine dobre gene naslijedile su i njihove druge dvije kćeri Scarlet (19) i Sophia (24), a i Flavin u 53. izgleda godinama mlađe, dok je legendarni glumac svoje lice potpuno izobličio botoksom.

Sylvester i Jennifer u braku su od 1997. godine, a on je prije nje bio oženjen za Sashu Czack i Brigitte Nielsen.

Inače, Sistine je na filmskom platnu debitirala 2019. godine u hororu "Pakao pod morem 2", a ove je godina snimila i film "Ponoć u Switchgrassu".

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

Seksi badić Maje Šuput pao je u drugi plan zbog preslatkog prizora, a mnogi se slažu da je najljepša u ovakvim izdanjima