U Hrvatsku je stigao poznati glumac Sylvester Stallone sa suprugom Jennifer te kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet.

Galerija


Slavna obitelj Stallone posljednjih dana boravi u Hrvatskoj.

Vezani članci Drake Drake u novoj pjesmi spominje Hrvatsku, snimio ju je u suradnji s još jednim slavnim reperom koji je 2014. nastupio na Zrću Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Da je Lijepa naša svake godine sve popularnija ljetna destinacija bogatih i slavnih, ove godine dokazali su Cristiano Ronaldo u Dubrovniku, zvijezda "Spasilačke službe" David Hasselhoff na nepoznatoj domaćoj lokaciji te glumac Vladimir Furdik, slavni Night King iz hit serije "Igre prijestolja" koji se zabavljao u samom centru Zagreba.

A sada je u Hrvatsku, točnije Dalmaciju stigao i poznati glumac Sylvester Stallone sa ženama svog života - suprugom Jennifer te kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet.

Vesela obitelj stigla je u Split, zatim je posjetila Hvar, ali i Vis, što smo vidjeli na fotografiji zanosne Sistine koja je najaktivnija na društvenim mrežama. I dok 72-godišnji Rambo uživa u miru i tišini, njegove kćeri se odlično zabavljaju te tulumare, a redovito časte svoje pratitelje atraktivnim fotografijama.

Kao što smo već naglasili, 21-godišnja Sistine prednjači u tome, a nakon selfie fotografije u bijelom bikiniju, plavuša je sljedbenike sada počastila fotografijom cijelog tijela u zlatnom bikiniju za koju je dobila samo komplimente.

Obitelj uživa na luksuznoj jahti, kako i priliči svjetskim zvijezdama, jede samo domaće specijalitete, a posjetili su i prekrasnu Modru špilju.

Slavne sestre zajedno samo na Instagramu imaju više od 2,5 milijuna obožavatelja, pa će ovo biti još jedna odlična promocija za Hrvatsku i turizam. 

Za njim su uzdisale žene, mrzile njegove supruge, no on tvrdi da je dao svoje: "Starenje me udaljava od Hollywooda"