Bogati i slavni

FOTO 'Sirote male bogatašice': Ove ljepotice ne znaju kud bi s novcem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baš imaju sreće - ovo su bogate nasljednice očaravajuće ljepote!

Zahvaljujući milijardama svojih roditelja, ove ljepotice imaju više novca nego što ga mogu potrošiti! Osim što imaju brdo novca, one su također i prirodno lijepe te bi komotno mogle postati modeli ili glumice... Nekima se sreća baš osmjehnula, zar ne?

Pogledaj i ovo showbuzz Srdačno se pozdravile Sestre Ecclestone napustile Hrvatsku nakon mjesec dana, Petra se uoči odlaska počastila jednim tretmanom

One su bogate, slavne, prelijepe i sve imaju – preko 40 godina!

Ivanka Trump

Iako se oko bogatstva Donalda Trumpa stalno vode polemike, te se ne zna je li zaista milijarder ili ne, Ivanka je previše atraktivna da se ne bi našla na ovoj listi. Ona je uspješna poslovna žena, na čelu tatine kompanije, a u mladosti je bila i uspješna manekenka. Ivanka ima svoju liniju odjeće i nakita, a nasljednica je bogatstva koje se procjenjuje na 3,9 milijarde dolara.

Holly Branson

Hollyn otac je britanski milijarder i osnivač korporacije 'Virgin Group', Richard Branson. Forbesova lista milijardera iz 2012. pozicionirala ga je na šesto mjesto najbogatijih Britanaca. Iako Holly ima brata Sama, ne bi trebalo biti problema s podjelom bogatstva budući da tatina grupacija posjeduje preko 400 kompanija. Osim što je lijepa, Holly je i pametna - završila je medicinu, a najviše vremena provodi u humanitarnom radu te pomaže u otvaranju klinika u Africi.

Nicky i Paris Hilton

Sestre Hilton od rođenja imaju milijune na svojim bankovnim računima, zahvaljujući nasljedstvu. Njihov pradjed Conrad Hilton osnivač je čuvenog lanca hotela 'Hilton', no njegove unuke odlučile su svoje nasljedstvo trošiti na različite načine. Paris je poznata kao pravi party manijak, a pokušava se proslaviti i u glazbenoj industriji. Nicky je radila kao manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom te se okrenula biznisu i povećanju nasljeđenog bogastva, koje se procjenjuje na 2,5 milijarde dolara.

Petra i Tamara Ecclestone

Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone ima dvije prelijepe kćeri koje su se okušale u modnim vodama. Petra i Tamara okušale su se u manekenstvu i modnom dizajnu, a bogatstvo njihovog oca omogućuje im raskalašeni život. Petra je tako za svoje vjenčanje potrošila nevjerojatnih 12 milijuna dolara.

Vanisha Mittal

Kći jednog od najbogatijih ljudi u Indiji, Lakshmija Mittala, koji je svoj imperij izgradio trgujući čelikom, Vanisha zna kako uživati u svom bogatstvu. Kad se udavala za bankara Amita Bhatija 2004., priređeno joj je slavlje dostojno male bogatašice. Ta je svadba ostala zapamćena kao druga najskuplja svadba na svijetu. Nakon što je diplomirala, Vanisha je počela voditi očevu kompaniju, a procjenjuje se da njegovo 'malo carstvo' vrijedi 16 milijardi dolara.

Anna Anisimova

Možda vam je poznatija kao 'ruska Paris Hilton'? Anna je kći ruskog bogataša Vasilya Anisimova, 'kralja aluminija'. Nažalost, izgubila je stariju sestru, koju je ruska mafija ubila 2000. godine, pa od tada Anna živi u New Yorku. Iako se okušala u manekenstvu i glumi, Anna je ipak najpoznatija po tome što joj je tata jako bogat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene