Glumac Sir Patrick Stewart zastupnik je medicinske marihuane i živi je dokaz da to funkcionira.


Legendarni glumac Patrick Stewart prije dvije godine imao je velikih problema s artritisom u rukama. Sve se promijenilo kada je 76- godišnji glumac posjetio doktora u Los Angelesu koji mu je preporučio lijekove na bazi marihuane.

Sir Patrick Stewart (Foto: Getty)

Sprej i tablete na temelju marihuane koje kupuje legalno, kaže, čine čuda. ''Prije dvije godine u Los Angelesu pregledao me doktor te mi je propisao lijekove na bazi marihuane koji bi mi mogli pomoći u borbi s artritisom u rukama'', kazao je Patrick čija je majka također patila od iste bolesti.

Sir Patrick Stewart (Foto: Getty)

''Sprej mi je uvelike smanjio ukočenost ruku.Sada omogu skupiti šaku što nisam mogao prije početka ovog tretmana. Do sada nisam imao nikakvih negativnih posljedica od ovog tretmana. No, da sam imao, alternativa bi bila uzimati lijekove koji su poznati po tome što uništavaju jetru i uzokuju želučani refluks'', kazao je Patrick, piše The Sun.

''Kao rezultat ovog iskustva, s oduševljenjem podržavam Sveučilište Oxford koje je istražilo ovakav način liječenja'', poručio je Patrick.

Sir Patrick Stewart (Foto: Getty)