samo opušteno

Sinovi legendarnog glumca zabavljali se s poznatim prijateljicama na jahti, a na njima je i bio fokus fotografa

Patrick i Christopher Schwarzenegger Patrick i Christopher Schwarzenegger Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick i Christopher Schwarzenegger - 1 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 2 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 3 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 4 Patrick i Christopher Schwarzenegger - 5 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 7 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 6 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 3 Patrick Schwarzenegger i Abby Champion - 3 +10 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 2 Galerija

Sinovi Arnolda Schwarzeneggera proslavili su Dan nezavisnosti u Americi na jahti s prijateljima i poznatim prijateljicama.

Sinovi poznatog glumca Arnolda Schwarzeneggera, 28-godišnji Patrick i 24-godišnji Christopher pokazivali su mišiće u kupaćim hlačicama na brodu u Idahu, a s prijateljima su slavili američki Dan nezavisnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz sada sliči na oca Sin slavnog snagatora nakon drastičnog gubitka kila ponosno šeće bez majice, a nevjerojatno je koliko se promijenio u samo godinu dana!

Oni koji znaju Arnolda kao mladića, primijetit će veliku sličnost između mlađeg sina Christophera i poznatog tate koji je pokušao tatu kopirati u mišićnoj masi.

Mladići su na brodu uživali s nekoliko muških prijatelja, ali i poznatim ženskim prijateljicama, youtubericom Olivijom Jade Giannulli te njenom sestrom Bellom.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Olivia je pažnju ukrala u zelenkastom kupaćem kostimu te pokazala sjajnu vitku liniju. Nosila je i šeširić da se zaštiti od sunca, ali skinula ga je kad je poželjela skočiti u vodu. Nedavno su krenula i šuškanja kako je ovo nova djevojka zvijezde serije ''Euforija'' Jacoba Elordija.

Arnold je Patricka i Christophera dobio s Mariom Shriver, a u braku koji su okončali 2021. godine dobili su još i kćeri Katherine i Christinu. Arnold ima i jedno izvanbračno dijete s Mildred Patriciom Baenom, 24-godišnjeg Josepha.

Patrick se bavi glumom baš poput njegovog oca te modelingom, dok je Christopher odlučio ne biti dio filmske industrije te se posvetio obrazovanju. Svojevremeno je patio i od pretilosti, a nakon diplome prvi je put viđen nakon što je izgubio puno kilograma.

Patrick je u vezi s američkim modelom Abby Champion od 2016. godine, a u periodu između 2014. i 2015. godine mlađahni Patrick uspio je zavesti i pjevačicu i glumicu Miley Cyrus.

Christopher ne voli javni život pa je tako zaključao i svoj Instagram profil, a o njegovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) +34 Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Jelena Karleuša iznenadila objavom da se rastaje nakon 14 godina braka: ''Duško se više ne vidi kao dio naše obitelji''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene