promijenio mišljenje?

Vuco se posuo pepelom nakon velikog uspjeha Dine Jelusića? Posvetio mu video, a sve je komentirao i mladi pjevač

Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Jelusić - 1 +0 Siniša Vuco Galerija

Siniša Vuco snimio je video u kojem je otkrio što misli o tome da će Dino Jelusić nastupati s legendarnim bendom Whitesnake.

Nakon što je Dino Jelusić objavio vijest da ide na turneju s legendarnim hard rock bendom Whitesnake, javnost se prisjetila prošlogodišnje izjave Siniša Vuce o njemu. 

Pogledaj i ovo prva ženska priča, Dino Jelušić - 7 ''otac mi je rekao...'' Dino Jelusić o pozivu na Doru: ''Prvo sam pomislio možda bi bilo dobro ''uvaliti'' nešto teže, ali publika kojoj ja težim to ne bi oprostila''

"Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći ku*ac koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi", ispričao je Vuco u Podcast Inkubatoru

Dino je tada to komentirao na svom Facebook profilu i dobio veliku podršku. "Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan hahahaha. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda, Vuco si je spreman odrezati pim*eka. Pobjeda!!! Vuco, ti si kralj svemira", napisao je pjevač. 

Siniša je sada objavio video na Instagramu i komentirao veliki Dinin uspjeh. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

"Ako se David Coverdale povuče i stavi malog Dinu Jelusića, tada je Luka Modrić opanak. Jer kada Dino Jelusić bude glavni vokal Whitesnakea, Luka Modrić nek trči po zadarskim livadama. Kad Dino Jelusić bude glavni vokal Whitesnakea, od srca mu želim. Zašto mu želim? Jer ja sam potaknuo u njemu dišpet. Zašto? Jer je mali najbolji na svijetu. Dino Jelusić je najbolji vokal na svijetu, ali ne smije se zvati Dino Jelusić. Kada je Dino Jelusić glavni vokal Whitesnakea, tada je Luka Modrić glavni kreten u državi. Ja podržavam Dinu Jelusića", dio je riječi koje Vuco izgovorio u svom videu. 

Dino je komentirao snimku koja brzo skuplja preglede. "Isuse Bože", napisao je. Na to mu je odgovorio Siniša. 

"Poštovanje", napisao je. 

Jelusić je objavio i na svom Instagram storyju screenshot Vucinog videa i napisao: "Isuse Kriste, ovaj dan postaje sve luđi". 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Celebrity Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene